@Ace Lud те молам да не се појавуваш на стадион како не би настанал меѓународен инцидент. Веќе ги гледам насловите во весниците ,,Дечко со електронска цигара на Супер купот во Скопје со само два дима предизвикал масовна паника. Се верува дека ,,тој тоа намерно го правел.''Коментар некој?Погледнете го атачментот 57675
Било кој?
Ова и ја би ти го препорачал, модов е доволно силен а spirals танкот го фалат како танк за flavor(вкус) само ке треба да си нарачаш и резервни греачи. И со срекаЗдраво дечки. Сакам да пробам вејпинг. Препорачајте добар кит од околу 50 усд, не ми требаат 200+ вати, ниту пак некои фенси гимикс.
Око ми фати Smok g80, што мислите?
Моментално сум во уса па не сум ограничен на кинески сајтови и би преферирал кит од добар бренд.
Фала.
Ако не си долгогодишен пушач и зависник од никотин, батали пробуење. Не ти треба тоа. Удри на спорт и рекреација.Здраво дечки. Сакам да пробам вејпинг. Препорачајте добар кит од околу 50 усд, не ми требаат 200+ вати, ниту пак некои фенси гимикс.
Око ми фати Smok g80, што мислите?
Моментално сум во уса па не сум ограничен на кинески сајтови и би преферирал кит од добар бренд.
Фала.
Прво:ДобродојдеОва и ја би ти го препорачал, модов е доволно силен а spirals танкот го фалат како танк за flavor(вкус) само ке треба да си нарачаш и резервни греачи. И со срека
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Нема да земам такви со 4 6 8 или 10 јадра. Дуал кор риплејсментс порачав. И тие ако ми се јаки ќе земам обични видов има на ebay. За 2 медеци се враќам МКД. Има кај нас шопови за liquids?Би требало да се компатибилни, така викаат. Комплетот вклучувал и RBA глава (за мотање), тоа е добро за секој случај.
Пак ќе те предупредам, ова е еден од најјаките (најжешките) атомизери, особено со главите со 4,6 и 8 намотки, а и многу ќе ти троши. Не ги знам многу главите, гледам дека некои се Stainless Steel па ќе можеш да ги возиш на температурна контрола, но треба да внимаваш и да наместиш како што треба и да се молиш да не ти исфрли од тој режим. :hay:
Модот стигна денесЗа облаци. Средно жалосно (зборувам за целокупниот мој впечаток за него, не за аромата што ја дава, затоа што не сум го пробал). Предност му е што е добра изработка, дебело стакло и метал и така натаму, а недостатоци (од тоа што читав за него/гледав видеа и субјективно/мое мислење):
- Тоа што резервоарот се држи на гумички. Иако се дупли и многу јаки (како што викаат), ако ти се прекрши макар и малку во џеб, ќе ти истече. Значи, не е за носење надвор (или ретко и да се внимава на него цело време). Исто (сега читам) и при зашрафување на мод им правел проблеми, се вртело само стаклото. Но тоа не е страшно.
- Малку несоодветен дриптип за дробно (тесен) - ич не ми оди со атомизерот. Но, тој може да се смени.
- Воздух од горе - од мое искуство (добро, можеби си немам појма :hayникако не можев да ја погодам позицијата на намотката - дури и дел од милиметар правеше голема разлика (а по отворање/чистење намотката никогаш не ми завршуваше на исто место). Можеби за дробно позицијата на намотката нема да прави голема разлика.
Но по таа цена и ако е оригинал (постојат и клонови), ДА, се исплати. И така овој е од малку постара генерација дробни со колку-толку усул, не е наменет за 200 вати. Но тебе сепак ќе ти треба нов мод од 30-60 или и повеќе вати.![]()

А акумулатор имаш ли за него?
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден