Отвори го тикетот, и имаш таму долу да штиклираш за да се затвори тикетот.@krema како да го затворам тикетот?
Отвори го тикетот, и имаш таму долу да штиклираш за да се затвори тикетот.@krema како да го затворам тикетот?
Која е оваа продавница што ја пиша aromashop.de? Ај ако сакаш прати линк бидејќи не можам да најдам ? Или мислиш на e aromashop.com inawera groop? Но таа е Полска продавница ..Мислам дека aromashop.de има такви бази
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Да те предупредам само еднаш ако ги пробаш нема враќање назад.
Welsh Custard
Mexican Fried Ice Cream
Blue Lush
Tickle Me Pink
Melon Water
Да но тој сајт е за големопродажба и колку што разбрав се праќа преку DHL ..Исто ми одговорија од ,Molin кога прашав дали испорачуваат во Македонија..Веројатно мислел на полската продавница, Аромаши. :hay:
Види го мојот пост погоре, само што го едитирав (не сакав да пишам нов пост за да биде се` на едно место). Значи, веројатно може да се нарачува од Молин. А во секој случај Пејпал е заштита за парите.
Да на таа мислев. Наместо .com сум пишав .deКоја е оваа продавница што ја пиша aromashop.de? Ај ако сакаш прати линк бидејќи не можам да најдам ? Или мислиш на e aromashop.com inawera groop? Но таа е Полска продавница ..
Затоа и побарав по стручно мислењеНе можам да го видам огласот, но ова е моето мислење за Џомотеч, би размислувал за него само ако ептен ептен сум кнап со пари и никако не можам да соберам уште малку за нешто посолидно (и повторно, никогаш не е добра идеја да се купува најевтиното).
Koлега,секоја чест. Ја во зрада и зафатив пола фрижидер. И некогаш несакајќи ќе земам нешто што веќе го имам. Вака имаш преглед.се се гледа. 5+ од мене.После пола година одлагање и трупање на ароми кај шо ќе стигнам, им дојде редот.
Погледнете го атачментот 65366
После пола година одлагање и трупање на ароми кај шо ќе стигнам, им дојде редот.
Погледнете го атачментот 65366
Драги колеги една консултација,
која жица би била најсоодветна за овој ати и кој мод највеќе би му одговарал?
Второ прашање - дали да земам уште едно Пико, Vaporesso Swag или нешто трето?
Ај и јас да се умешам малку у МТЛ муабетов, одамна не сум пишал нешто ама незначи дека не си ја прочитувам дневната лекција.
Му се навртев на "берзеркеров" ама денес гледам копервејп напраиле клон на "спица про"
кој иначе го чекав одамна некој да го пушти, и ете сега сум во дилема што ли да рснам...
А иначе и да пријавам четири ипол годишнина.... хахаха
$24,89 Coppervape Spica Pro Styled MTL RTA Rebuildable Tank Atomzier - 316 SS, Silver, Full Kit (Coppervape) (free shipping) - FastTech.com
$24.89 Coppervape Spica Pro Styled MTL RTA Rebuildable Tank Atomzier - 3/4ml / 316 stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
Sent from my A7 using Tapatalk
Сега и јас (пак) налетав на него (често налетувам во последно време) и ептен ме замисли... Но имав речено да кренам рачна со атомизериве.
Ако барав да купам МТЛ деновиве, овој ќе ми беше при врвот на тие што ќе ги разгледував. Особено затоа што Coppervape прават добри (квалитетни) клонови. Разликата од три долари со Simple Kit не вреди, губиш важен алат.
@Skopski4Ever сигурно го има нарачано, ќе чекаме да каже што како. :hay:
Се испоциганчија оваа година. Сите лански попусти шо беа 15% за оваа година ги даваат само 10%.Едит: Фастек пуштија купон за 4 јули што се вика FREEDOM (-10%) и важи отприлика до 7 сабајле на 5-ти по наше време. Работи и сега.
VGA BRACKET (Holder) BRACE SUPPORT ESTILLO WHITE
470,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
PHONE CAR HOLDER XTROBB 20384
420,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1008 FREYA 10W LED 200LM BATTERY
610,00 ден