И не само поевтино, туку и многу многу ..... поздраво!добив препорака дека може дупло помалку ќе давам со електронскиве,затоа и се заинтересирав.
Интерхем Глицеринот е добар, ПГто... така така заради миризбата иначе и тоа е ок, одкако ќе измешаш не верувам дека ќе можиш да ја заприметиш.Ова правењето течности по дома стана " научна фантастика "...Ептен скапо ... Кај да набавам VG , со нормален шипинг ? Од Инавера 1л скоро 10 евра VG то + 20 евра шипинг ??? Тотално забегале...Ќе мора да се откажуваме од ова... Некој во скоро време да не има нарачувано од ИнтерХем ? Како е со квалитет ? Подносливо за користење или ? Поздрав
Fala ti
Од Амбрела да ги избегнуваш нивните (со исклучоци, не сум пробал искрено), Flavour Art се ок.Новајлија тука, се ашкав со тутун од време на време, најчесто со алкохол или у дружба, скроз социјално ништо сериозно. Налетав на овие за една употреба шо се на бензиска и пазнав едно и ми се присвиѓа ептен. Вкусот, големината, се топ.
Али беше а) доста јако за мене (20мг/мл) б) доста скапо в) батеријата цркнува као одма.
Па решив да зеам некој сличен мал refillable под и после читање и гледање ревјус го начекав eleaf iore lite за живо џабе на фасттек и го пазнав заедно со уше 4 подс за замена.
Пошто е 1.2 ома а и пошто овие disposables беа ник соли, земав 10мг/мл icy mint соли од умрела (нивни) и .... вкусов врска немање. Подов е топ мал, малце пре воздушен за мене (поише ДТЛ него МТЛ) и по топол од disposables али нема везе нишо страшно.
Има шанса да е толку ужасна течноста од умрела или џабе очекував да е малце по налик disposables у смисол на вкус? Се мислев да пробам и 50/50 обичен џус од умрела (ама не нивни) као 6ка ама немаа ментол, а не сакав да зиам тутунски или па некои тути фрути ствари ем пошо не ми идат со алкохол (ок тутунските може али саав мента) ем пошо читнав дека минтот обично е не/помалку благ/почист па подолго време и самите coils траат.
I guess прашањето ми е, нормално искуство е ова или да избегавам течности од умрела?
Кај на друго место да барам течности?
Знам дека нарачувате по интернетов ама многу големи количини ми се мене тоа, не сакам да праам залиха за година унапред мме.
Мој совет - прочитај 5-до 10 страни наназад на темава.Новајлија тука, се ашкав со тутун од време на време, најчесто со алкохол или у дружба, скроз социјално ништо сериозно. Налетав на овие за една употреба шо се на бензиска и пазнав едно и ми се присвиѓа ептен. Вкусот, големината, се топ.
Али беше а) доста јако за мене (20мг/мл) б) доста скапо в) батеријата цркнува као одма.
Па решив да зеам некој сличен мал refillable под и после читање и гледање ревјус го начекав eleaf iore lite за живо џабе на фасттек и го пазнав заедно со уше 4 подс за замена.
Пошто е 1.2 ома а и пошто овие disposables беа ник соли, земав 10мг/мл icy mint соли од умрела (нивни) и .... вкусов врска немање. Подов е топ мал, малце пре воздушен за мене (поише ДТЛ него МТЛ) и по топол од disposables али нема везе нишо страшно.
Има шанса да е толку ужасна течноста од умрела или џабе очекував да е малце по налик disposables у смисол на вкус? Се мислев да пробам и 50/50 обичен џус од умрела (ама не нивни) као 6ка ама немаа ментол, а не сакав да зиам тутунски или па некои тути фрути ствари ем пошо не ми идат со алкохол (ок тутунските може али саав мента) ем пошо читнав дека минтот обично е не/помалку благ/почист па подолго време и самите coils траат.
I guess прашањето ми е, нормално искуство е ова или да избегавам течности од умрела?
Кај на друго место да барам течности?
Знам дека нарачувате по интернетов ама многу големи количини ми се мене тоа, не сакам да праам залиха за година унапред мме.
Исто ко храна, најдобро за употреба до... а трае многу повеќе.Другари, околу 300 грама ПГ ми има остнато во фрижидер, пишува на него употребливо до 7/2022 година. Купено е од Умбрела Скопје, да ризикувам со манџава или да фрлам?
Јас мислам аромите треба да одстојат недела дена - никотин нe мора да одстои ? Не сум сигурен има експерти тука - одма ќе ти кажатРастворив 100мг/мл 100% ВГ никотин во 30мг/мл 50%/50% ВГ/ПГ. Околу 330мл излезе. Колку време да отстои?
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден