Добредојде во вејп дружината, имаш овде секција купувам/продавам, пиши си таму дека бараш течности и ќе ти понудат оние кои се занимават со тоа.
Гуру Благодарам! А инаку во сандаче остава картичка, никогаш не ми дал на ракаЗначи да идеш во пошта. Пишува дека поштарот не те нашол да ти го даде пакетот (често знаат и лажно да го пишат тоа).
Aј сега што му значи ова? Ми треба нешто итно од ФТ и незнам што да правам.![]()
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Тоа ке е денес. Т. Е. Утре 00:12смеТе чека да си ја земеш од поштаТоа е последниот статус од 30.01.2020
Колега, здравје кога ќе дојдеш во Скопје ќе пробаш и сам ќе донесеш заклучок.@MikickoHC Siren 2 излезе во 2 варијанти, 24 мл и 22 мл, од сите ривјуери поради идентичната комора и висина на оџак не ни може да има разлика во вкус. Siren 1 излезе како 22мл и 25 мл, ама имаше мали разлики во коморите (25 со стакло, 22ката метална) така да за 1 можам да зборувам за 25ката го користев, а за 2ката можам за 24ката ја користам сеуште. Таа од сликата е Siren 2 или 22ка или 24ка, измери. Не се сложувам дека 24ката и 22ката „е сосема нешто друго“ - не е.
Го споредувам Експромајзеров в4 со сајрен 2ката, тврдам дека е подобар во се. (освен што ме вади од контакт подмачкувањето на гумиците, сега за сега, претпоставувам со време нема да ме мачи.
1.8 омскит е за тој што сака по тесен цуг а 0.7 омскиот повеќе воздух. Подобра е од Ендурата за подесување, вати, вкус и има повеќе опции ама затоа е посложена плус полнењето треба да го научиш за да не се лигави (тоа е средено со Nautilus 2S). Овај тенк тие е појачало со еквилајзер а Ендурата без.Aspire Nautilus 2, како што кажа порано @Sharlovski има за нијанса повеќе арома од Endura. Има и посовршен троут хит. Со 1.8 омскиот коил е добар вејп. Не знам како е со 0.7 оми.
Сепак ендура е некако поедноставна за одржување. Така што според мене останува на врвот за препорака за новајлии а богами и за некои како мене кои сакаат најлесна електронска цигара за одржување.
1.8 омскит е за тој што сака по тесен цуг а 0.7 омскиот повеќе воздух. Подобра е од Ендурата за подесување, вати, вкус и има повеќе опции ама затоа е посложена плус полнењето треба да го научиш за да не се лигави (тоа е средено со Nautilus 2S). Овај тенк тие е појачало со еквилајзер а Ендурата без.
А како за почетник што сака да ги остави цигарите,што би препорачал. (Да не е прескапо,и да не ТЕЧЕ)Тоа е Pod систем за употреба со никотински соли (препорачливо), инаку Pod како и секој Pod, овој е со 500mAh батерија и што не е бог знае што. Рачунај дека за него треба да си набавиш и резервни глави пошто истите се за една употреба (тешко се репарираат или воопшто не се репарират).
А тука не се наоѓа вакво нешто?
Јас имам некои Ендури за продавање. Мислев да ставам оглас, но не ми е се` уште средено како што мислев. Имам ендури и грејачи за нив, како и други работи. Ќе пишам кога ќе средам се`, идејата ми беше да направам пакети за нови вејпери со се` што им треба за неколку месеци, и течност, значи НИШТО друго да не купуваат од 3 до 6 месеци.
@BastaBas може да ме контактира во приватна порака штом е итно.
П.С. Се` е неотворено од фабричко пакување, ќе можат да се проверат кодовите со грепка. Идејата ми беше и при средба/примопредавање со новите вејпери, да го отвориме и провериме, и што е поважно, да им покажам како се користи.
јас го имам, мене ми е супер, премиум квалитетМислење за Smok TFV8 v2 (Baby)? Го земав како заменски за Falcon King пошто немаше дефинитивна дата за restock
Испратено од POCO F1 преку IT.mk форум апликација
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден