Нажалост кај нас нема што да пробаш. Некогаш треба да се оди на слепа среќа.Да.
Во тоа што гитара не се купува без да ја фатиш.
Особено гитара со цена над 2К.
Нажалост кај нас нема што да пробаш. Некогаш треба да се оди на слепа среќа.Да.
Во тоа што гитара не се купува без да ја фатиш.
Особено гитара со цена над 2К.
Во тој случај, особено имајќи го предвид финансискиот удар кој го носи овој (*) инструмент, шверц (**) е длабоко непрепорачливо.Некогаш треба да се оди на слепа среќа.
B-Stock во крајните пресметки не игра улога. Веќе за толку скапа роба, човек ќе доплати уште неколку стотина-двесте евра да купи A-Stock. A што поскапа робата, тоа разликата во цени помеѓу порачка до Македонија и Грција е поголема. Од моја лична гледна точка со којашто постојат луѓе што не се согласуваат, RMA сервисен процес не ми значи многу нешто. Ризик прифаќам секогаш. А за шверц кога се прави муабет, не постои до 350 евра (ако купуваш таква роба). Тој човек што практикува шверц на поскапи продукти, на него паѓаат потенцијални последици, а не на оние што читаат за тоа. Претпоставувам такви постапки се непрепорачливи бидејќи се морално навредливи?Во тој случај, особено имајќи го предвид финансискиот удар кој го носи овој (*) инструмент, шверц (**) е длабоко непрепорачливо.
Редовна нарачка со платени увозни давачки повлекува и многу поедноставен RMA / сервисен процес.
(*) Висока цена + B-Stock, значи фалинка е речиси 100% очекувана.
(**) Да се разбереме, шверц како концепт е секогаш непрепорачлив, исто како што е непрепорачливо да се вози во алкохолизирана состојба.
Не, туку затоа што се прекршувања на постоечки и важечки законски регулативи.Претпоставувам такви постапки се непрепорачливи бидејќи се морално навредливи?
Tru dat.А за шверц кога се прави муабет, не постои до 350 евра (ако купуваш таква роба).
Има...импресии за неколку дена, ако има интерес.![]()
Добро да се знае. Благодарам што сподели. Јас имам NX4 и гајле нема сега за сега. L30 го мислев ама не сум стигнал да купам до сега. Ете сум имал среќа.Знам дека неколку од вас тука имате Topping L30(мислам @gokica беше еден од тие, и @TheMarshal ?), така да може да ве интересира линков. Накратко, има неколку случаи со заминати во вечни ловишта L30-ки, во друштво со слушалките што биле приклучени на нив. Исправен е недостатокот во ревизиите од декември или понови, и нудат замена на постарите ревизии.
Ејјј, абе што бидна со тоа pci на pci-x адаптерот за сонарот? Зема, проба?Добро да се знае. Благодарам што сподели. Јас имам NX4 и гајле нема сега за сега. L30 го мислев ама не сум стигнал да купам до сега. Ете сум имал среќа.
Јас имав E30.Знам дека неколку од вас тука имате Topping L30(мислам @gokica беше еден од тие, и @TheMarshal ?), така да може да ве интересира линков. Накратко, има неколку случаи со заминати во вечни ловишта L30-ки, во друштво со слушалките што биле приклучени на нив. Исправен е недостатокот во ревизиите од декември или понови, и нудат замена на постарите ревизии.
Го вратив уште веднаш. Изгубив добри два часа и немав време да експериментирам повеќе. Кога ќе менувам плоча ќе барам со PCI слот. Или пак ќе купам Xonar STX.Ејјј, абе што бидна со тоа pci на pci-x адаптерот за сонарот? Зема, проба?
Мислев ќе ме охрабриш и мене со успешен експеримент, али јебига, штета. Ако го имаш додатокот за 5.1 со СТ-то, кажи ако го продаваш(резервација у најаваГо вратив уште веднаш. Изгубив добри два часа и немав време да експериментирам повеќе. Кога ќе менувам плоча ќе барам со PCI слот. Или пак ќе купам Xonar STX.
Ха, ха, не е тоа рејзерот за мене. Мислев дека е нешто едноставно. Испадна дека дури и да проработи ќе треба акробации во куќиште, кај да се постави, влечи кабел, па пази кога преместуваш...Мислев ќе ме охрабриш и мене со успешен експеримент, али јебига, штета. Ако го имаш додатокот за 5.1 со СТ-то, кажи ако го продаваш(резервација у најава), може да сум кандидат во зависност како сум при пари во моментот и сеуште со PCI.
Било што од Анкер да си купиш? На приемр овие:Дечки, мислење за Kitsound bluetooth слушалки, поточно овие?
Би земал нешто до 50 евра за домашна употреба, слушање музика 99% од времето.
Би се користеле со Bluetooth Dongle.
$79.78 се моментално. Да, може и ова, благодарам.Било што од Анкер да си купиш? На приемр овие:
![]()
105.06US $ 21% OFF|Soundcore by Anker Life Q30 Hybrid Active Noise Cancelling Headphones with Multiple Modes, Hi Res Sound, 40H Playtime|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Едит: Хм, ги дава како 110 на preview. Инаку, $70 беа до пред некое време.
Не е ништо страшно тоа.Дилемата ми е што уредчево UCA222 поддржува само 16 bit, 48000 Hz.
Peace + Equalizer APO.Како најдобро да се подеси EQ за слушалки на Windows 10? Има некоја native поддршка или треба некој посебен софтвер да се симне?
Аудио Центар Болин во ГТЦ на 1-ви кат, прашај за попуст сигурно ќе ти дадат, мој предлог се следните:Preporaki za slusalki od kaj nas? Budgetot mi e do 1500 denari, ke se koristat za gejming i muzika, potreben e dobar mikrofon. Mozam da odam do 2000 denari ako navistina ima golema razlika. Do sega sto razgledav ovie mi se cinat kako najdobri:
![]()
Anhoch PC Market Online - Headphones Sharkoon RUSH ER3 Gaming Black
Anhoch PC Market Online Мултимедија Слушалки и микрофони - жичани Headphones Sharkoon RUSH ER3 Gaming…www.anhoch.com
![]()
Anhoch PC Market Online - Headphones Natec Genesis Gaming Neon 350 Vibration Backlight
Anhoch PC Market Online Мултимедија Слушалки и микрофони - жичани Headphones Natec Genesis Gaming Neon…www.anhoch.com
![]()
Anhoch PC Market Online - Headphones White Shark Gaming Jaguar 7.1 Surround Black/Silver
Anhoch PC Market Online Мултимедија Слушалки и микрофони - жичани Headphones White Shark Gaming Jaguar…www.anhoch.com
Sugestii koi da gi zemam? Ili pak nesto sosema drugo?
Seconded. Од прва рака.JBL Quantum 100
Цена
2 499 ден.
Ги имало и во Анхоч иститеАудио Центар Болин во ГТЦ на 1-ви кат, прашај за попуст сигурно ќе ти дадат, мој предлог се следните:
JBL Quantum 100
Цена
2 499 ден.
www.audiocentar.com.mk/#/proizveduvaci/b6ce5c11-a155-4096-aad5-1fa3ddcb1fe3/details/972b7658-3541-4d2c-9f64-c928bd45e1aa