Делумно треба да ми биде продолжен.@Fatal1ty_ се важи банот на Авид или треба да се рестартира од почеток?![]()
Чива девојка е оваа emss? Со цели 2 поста?повелете...
Мирцо беше маѓија како и старите игри по фрлиперите. Ама сепак сифункционираше паралелно со МСН месинџер, ама откако се излезе проклетио фејсбук како канцер му дојде на мирцоЕднаш добив Level 300 на #vMacedonia. Какви времиња беа 90-те. Почетоците на употребливиот интернет за широки народни маси.
Се тепавме со Грци. Чиста авангарда. За идеали. Се флодавме, ангажиравме руси, ангажман на сумњиви ликови од Dalnet, Undernet.. Све!
Апасиев би посакал да ме има во партија
Баш ме интересира што се случи со оповите после исчезнувањето на mIRC.
Потоа се појавија форумите, па социјалните мрежи кои упропастија се.
ASL PLS
i fotka ako moze
Живели!
За да полесно се пребарува форумов на гугл срч.Кој е бенефитот од ботовите на форумов? Озбилен муабет.
Доста корисно е пошто срчот на овој форум јас сеуште не научив како функционира.За да полесно се пребарува форумов на гугл срч.
Срчот не функционира! Барем не така како што би требало. Барам на гугл за да најдам нешто што ми треба на форумов.Доста корисно е пошто срчот на овој форум јас сеуште не научив како функционира.
Испратено од 1+7TPRO по DHL
Мислев дека сум единствениот што го праи тоа ..Срчот не функционира! Барем не така како што би требало. Барам на гугл за да најдам нешто што ми треба на форумов.
Срчот не функционира! Барем не така како што би требало. Барам на гугл за да најдам нешто што ми треба на форумов.
Извини тебе во СДС да не те примија? 15 години го средувате с'рчот и пак е за никадеЌе средиме и срчот![]()
Извини тебе во СДС да не те примија? 15 години го средувате с'рчот и пак е за никаде![]()
Не работи.Decki dali i kaj vas ne raboti prebaruvanjeto niz forum ili?
Закачување слики, пуштивте?Очекуваме следните денови да ја комплетираме миграцијата на нови сервери по што ќе споделиме информации што ни се познати.
- DDoS нападот престана.
- Иницијално го стабилизиравме форумот - со исклучен Search засега и блокирани robots (привремено).
- Миграцијата на нов сервер се искомплицира заради проблеми со датабазата - ова е сеуште во тек.
Закачување слики, пуштивте?
Sent from my TELEFON using Tapatalk
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден