Неодамнешна содржина од the

 1. T

  Лични податоци на неколку илјади студенти се шират по и-мејл

  Пробав јас да ја копирам само колоната со мејл адреси (дека индексите не се точни), ама ја избришаа
 2. T

  Лични податоци на неколку илјади студенти се шират по и-мејл

  Еве го списокот на мејл адреси што ги има во базата, за сите што сакаат да им се препрати во пп
 3. T

  Лични податоци на неколку илјади студенти се шират по и-мејл

  Еве список од сите факултети што се наведени во базата fax / Alexandria American College of Management and Technology, Dubrovnik, Croatia American College Univeristy Skopje apsolvent- proizvodno masinstvo biotehnicki fakultet biotehnicki fakultet - bitola Biznis Administracia Biznis...
 4. T

  C++ книга на Македонски јазик

  Што е проблемот со Glava-2 не може да се отвори дава некој проблеми и го блокира Word-от?
На врв Дно