Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Избор на клима уред (линк со резултати од мерења во прв пост)

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.611
19.345
Многу слична прича кога ќе дојде ред за нов телевизор.

Едниот гледа само вести, "само вистина" и турски серии и 5 пари не дава за рам, за "некаков си енџин", за Google TV и слични небулози.

Другиот не престанува да гледа фудбал, да гледа UHD филмови итн.

Двајцата никогаш нема да се разберат еден со друг за оправданоста за купување на одреден модел и бренд.

И едниот и другиот имаат по 55", и едниот и другиот даваат слика итн.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.746
3.426
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Ми излегоа многу реклами за Gree (изгледа имаат агресивен маркетинг) 10 години гаранција, не знам дали важи за сите уреди.

18 август 2019
1.240
1.226
Ми излегоа многу реклами за Gree (изгледа имаат агресивен маркетинг) 10 години гаранција, не знам дали важи за сите уреди.
Тие 10 години гаранција се лага со доооолга опашка.
Гаранцијата е една година, потоа секоја година се доплаќа за продолжување. 9 години по 1000 денари (ако не зголемиле), тоа се дополнителни 150 евра. Ама тоа го премолчуваат, ќе ти кажат после монтажата.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.746
3.426
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Тие 10 години гаранција се лага со доооолга опашка.
Гаранцијата е една година, потоа секоја година се доплаќа за продолжување. 9 години по 1000 денари (ако не зголемиле), тоа се дополнителни 150 евра. Ама тоа го премолчуваат, ќе ти кажат после монтажата.

Ќе чекам да ми се појави реклама и да видам дали има некои фусноти на сликите, ако не, значи ова е реално измама и за тужење, ако е така како што велиш ти..

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно