Nikola100
poweruser
Убаво замислено.
Буџет неограничен ,
Резултат - грозотија
Mad Max утопија![]()
Убаво замислено.
Буџет неограничен ,
Резултат - грозотија![]()
PC перверзија хахахахха
Некој го сфатил COOOL ептен буквалистички!
Ѕиркач, ти си бе или брат ти?PC перверзија хахахахха
Ја Ме Ја во ново рувоЅиркач, ти си бе или брат ти?
Испратено од телефоно
Не ме чуди.
Не ме чуди.
Досега имам купено две тастатури од бувљак (Cherry и Logitech) и наидов на иста ситуација.
Не можев да се изначудам како успеале толку да ги извалкаат.
Луѓе ли се што ли се..
Се прљаат внатре меѓу тастерите многу. Ама пак еднаш годишно е многу брзо .. 2-3год јас ја чистам.па ако ја користиш тастатурата ќе имаш. Ако ти стои за украс нема ништо да има измеѓу. Ја еднаш годишно ја чистам и има еден слој прашина.
Слој прашина, и она тепихот погоре, има разлика охохоооооо.па ако ја користиш тастатурата ќе имаш. Ако ти стои за украс нема ништо да има измеѓу. Ја еднаш годишно ја чистам и има еден слој прашина.
Сум имал џубре под тастатури ама ваков тепих никад ахахахаха
јас зборувам за тоа дека начекав иста онаква ситуација. Со влакна, со храна, со истурен сок итн.па ако ја користиш тастатурата ќе имаш. Ако ти стои за украс нема ништо да има измеѓу. Ја еднаш годишно ја чистам и има еден слој прашина.
Ти ли направи оваа работа?Нека има... Шо...
![]()
Холд мај бир !
![]()
![]()
Еднаш годишно е многу брзо?Се прљаат внатре меѓу тастерите многу. Ама пак еднаш годишно е многу брзо .. 2-3год јас ја чистам.
и орце се снашол
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден