Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која игра ја плешаш во моментов?

SapunK

hello world
12 септември 2019
77
112
Скопје
Колку што гледам се стокми со Обј 705. Честито :)
Од руски тенкови препорачувам Обј 140, Т62А и Обј 430У.

Не играш доволно, само 750 партии за 10 години.
Јас изиграв 25 иљади партии за 3 години. Нолајфер ;)
Затоа имам 40 тир 10 тенкови и уште 10тина отворени/истражени ама фали силвер за да ги земам, т.е. чекам попуст.
Многу малку ја имам играно. Тоа што пишува пред 10 години нема врска, почнав да ја играм пред околу година, само акаунтот ми е од тогаш :)

Иначе не ме бива баш и не знам точно што правам, па затоа фатив линија со многу армор за да смеам да грешам :)

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.588
6.028
Битола
Doom Eternal - The Ancient Gods. Прејако нешто.
Ја одолговлекував 2 години и јас ја почнав пред 2 дена, ама ја преиграв кецот пак. Многу голем фан. Одма од али експрес порачав синџири, маици и свашта со Doom branding.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.767
4.486
Неготино
Ја одолговлекував 2 години и јас ја почнав пред 2 дена, ама ја преиграв кецот пак. Многу голем фан. Одма од али експрес порачав синџири, маици и свашта со Doom branding.
Кецот е подобра како и да е.

BrziiBesniGlisti69

hello world
18 јуни 2021
77
140
Бајтола
NA
Овие ги барам одамна, беа доделени на dev team и пријатели оригиналните за 2016ката. Сигурно ги има и по нет имитации. Shotgun Shell Shot Glass.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
Battlefield 3 колку феноменално изгледа и какви механики има за игра од 2011 година е страшно. Според мене најбоље пуцач за тоа време.

Пс: се чека пејдеј 3 :)
Море вистина било ...

Јас си реков како одолговлекуваше тој Амир девелоперот главен - никогаш ништо нема да направат...
Инаку одлична е Пејдеј2 - ја купив -ја играв 2 год константно следев и канал
View: https://www.twitch.tv/b33croft
- парче прави дечкото ...

SapunK

hello world
12 септември 2019
77
112
Скопје
Море вистина било ...

Јас си реков како одолговлекуваше тој Амир девелоперот главен - никогаш ништо нема да направат...
Инаку одлична е Пејдеј2 - ја купив -ја играв 2 год константно следев и канал
View: https://www.twitch.tv/b33croft
- парче прави дечкото ...
И јас ја плешав со другарче на времето, па сега се мислиме дали е тоа начинот да се направат пари во Македонија :)

BlackReaper23

read-only
24 февруари 2023
2
4
Гостивар
Battlefield 3 колку феноменално изгледа и какви механики има за игра од 2011 година е страшно. Според мене најбоље пуцач за тоа време.

Пс: се чека пејдеј 3 :)
definitivno, do denesen den neam najdeno FPS so podobra fizika od BF3

zak1711

read-only
19 март 2011
26
15
Скопје
zak1711's setup  
Processor & Cooler
i7 4790k
Motherboard
Asus Z87-K
Storage
SSD Samsung 256GB, HDD 2T WD Red, 1TB Crucial за игри, SSD Kingston 120GB за CUBASE
PSU
Cooler Master MWE 750 Gold
RAM
Patriot 2x8GB 1866GHz
Video card
RTX 3070 8GB
Case
CM Storm Trooper
Mouse
Logitech MX 510
Keyboard
Hyper x origins red sw
Audio
Focusrite 2i2
Monitor
Philips TV 37"
OS
Win 10
Dying Light 2 ама некако шкрипи, досадни еднолични мисии, веќе не знам дали сум бил на истата локација или се текстурите исти. Многу ми е тешка за играње(може да е до годиниве, слабо рефлекси), после 20тина саати некако го губам интересот за играње. Приказната е интересна но не е доволно некако.
Да се најде некој да каже „абе што збориш топ си е играта не се жали“ :)
ПС: Не сум фан на зомби апокалипска игри(само Resident Evil имам играно), ја немам играно Dying light кецот за да знам што е подобро. А некако имаше добар хајп пред да излезе играва па за тоа се решив да ја играм.

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
196
198
Dying Light 2 ама некако шкрипи, досадни еднолични мисии, веќе не знам дали сум бил на истата локација или се текстурите исти. Многу ми е тешка за играње(може да е до годиниве, слабо рефлекси), после 20тина саати некако го губам интересот за играње. Приказната е интересна но не е доволно некако.
Да се најде некој да каже „абе што збориш топ си е играта не се жали“ :)
ПС: Не сум фан на зомби апокалипска игри(само Resident Evil имам играно), ја немам играно Dying light кецот за да знам што е подобро. А некако имаше добар хајп пред да излезе играва па за тоа се решив да ја играм.
Кецот е каде каде подобар, не е лоша ни двојката ама знае да стане досадна брзо. Според мене у зомби игри Dying Light првиот дел е у топ 3 :)

kikomir

hello world
30 јуни 2015
192
220
После долго чекање (поради склапање нов PC)...

ELDEN RING

знам дека сите знаете веќе али играта е ТОП

Exhumed

hello world
23 август 2016
54
121
Ohrid
Exhumed's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 9800X3D - AIO LIAN LI GALAHAD II TRINITY SL-INF 360 ARGB
Motherboard
Gigabyte X670 AORUS ELITE AX AM5 DDR5 6666MHz OC
Storage
SAMSUNG 2TB SSD 980 Pro M.2
PSU
850W BE QUIET! STRAIGHT POWER 12 Platinum
RAM
32GB(2x16GB) 6000MHz CL30 G.SKILL Trident Z5 NEO RGB AMD EXPO
Video card
4070 Ti Asus Tuf Gaming Oc 12gb
Case
LIAN LI E-ATX O11 DYNAMIC EVO Mid-Tower
Mouse
G pro x Superlight
Audio
HyperX Cloud II Gaming Headset - 7.1
Monitor
Alienware AW2723DF 27" 1440p 280hz

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.026
1.841
Скопје
Уште јас останав што ја немам изиграно? :D неам ни видено како изглеа.
demon souls, dark souls, blood born etc? ако не си играл овие, пробај види како ќе ти фати внимание .. :D souls тип на игра е нели веќе ко жарн почнаа посебен да ги третираат

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно