Luxell
hello world
- 7 јули 2012
- 285
- 75
Аха во ред, а кај нас знае ли некој каде го има?Си го нарачав од eMag.bg да стигне во поштата во Чепеларе и си го подигнав кога тргнавме накај Македонија
Аха во ред, а кај нас знае ли некој каде го има?Си го нарачав од eMag.bg да стигне во поштата во Чепеларе и си го подигнав кога тргнавме накај Македонија
види овдеАха во ред, а кај нас знае ли некој каде го има?
Го немаат и таму.
Порачај го од ebay ако не ти се брза. Ми стигна за три недели од Америка ако не се лажам.Го немаат и таму.
На ebay го има ама транспортот кошта колку што е боксот.Цената му е одлична, штета што нема начин да го земеш кај нас![]()
Да да знам јас го порачав многу по одамна, еден бокс и еден стик, кој не беше 4К но небитно, ми беше за тестирање и беа поскапи, другарчево што требаше да ги донесе од Америка, не идеше ради ковид мерките, и сега Августов го донесе боксот, по нова цена а стикот во моментот го немало на залиха, така да кој има некој во Америка нека си порача, сега за нова и пред нова година, си идат некои од Америка за да бидат дома со своите.На ebay го има ама транспортот кошта колку што е боксот.
За IPTV најдобри ти се Amazon Fire TV стиковите, а и Xiaomi не се лоши.Дечки, кој е најефтин андроид бокс што го има по нашиве продавници, а би вршел работа за IPTV?
Јас го имам Xiaomi Mi Box S и одличен е нема никаков проблем му имам ставено УСБ Хаб иДечки, кој е најефтин андроид бокс што го има по нашиве продавници, а би вршел работа за IPTV?
Имаш линк од УСБ ХАБ-от и УСБ то ЛАН кај си ги земал, ако не е проблем?Јас го имам Xiaomi Mi Box S и одличен е нема никаков проблем му имам ставено УСБ Хаб и
УСБ ТО ЛАН адаптер си тера си грми ич мука нема јас сум презадоволен.
Нема проблем добиваш одмаИмаш линк од УСБ ХАБ-от и УСБ то ЛАН кај си ги земал, ако не е проблем?
Нема проблем добиваш одмаИмаш линк од УСБ ХАБ-от и УСБ то ЛАН кај си ги земал, ако не е проблем?
Симни го од apkmirror. Јас искрено и не користам Google Home, не гледам некој бенефит од апликацијата.Дечки, како успевате да се конектирате со Chromecast кога Google Home не може да се инсталира во Македонија?
Како тогаш сс конектираш?Симни го од apkmirror. Јас искрено и не користам Google Home, не гледам некој бенефит од апликацијата.
@PiedpiperКако тогаш сс конектираш?
iPhone имам иначе, не разбирам како може да работи chromecast во MKD а да не дозволуваат да се симне апликацијата што сето тоа го поврзува.
Некој со iPhone што го средил ова?
Дечки, како успевате да се конектирате со Chromecast кога Google Home не може да се инсталира во Македонија?
Не ти треба Google Home јас го имам Chromecast без Google TV првата верзија од Америка ми го пратија пред едно 8-10 години од прилика незнам точно и не го гористев Google Home само го следев он скрин упатството или гледај на телевизор и прави како што ти пишува на ТВ конектирај се на Вифи и слободно можеш да ги cast-неш без Google Home а за Ајфон незнам но мислам дека не работи на Ајфон ради оперативниот нема апликација за него иначе ди на Јутјуб и најди ги cast икона и можеш на тв да го гледаш.Дечки, како успевате да се конектирате со Chromecast кога Google Home не може да се инсталира во Македонија?
Како кој?!! Втора генерација на Xiaomi што излезе пред 4 дена. Тоа што има RAM 2гб и storage 8гб не е битно. Битно е да е Кинез.
Xiaomi TV Stick 4KДечки, да ја освежиме темата малку - кој андроид бокс би го препорачале за 4К тв?
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT WANBO, 328 x 141 mm, max.5KG, SILVER, WBCA01
2.000,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден