Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Mac адресите најдобро функционираат на stbemu, збораме за android tv bоx, firestick(убедливо најдобра опција) и слични уреди, останати плеери не користам, за андроид телефон iptv extreme р најпрактична. Се си има и предности и недостатоци.

Се извинувам ама слабо сум активен на форумов заради обврски, ќе гледам да ви излезам во пресрет на сите.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.788
5.507
На ова stbemu, како правите да работи fast forward и rewind кога ќе буштите филм или серија од тоа видеотеката. Никако да го проработам. Пробав со даљинското од боксот, со маус, со едно од оние мини тастатури што си го користам, ама FFiRW никако.

xCorbe

hello world
1 мај 2014
249
203
Prilep
На ова stbemu, како правите да работи fast forward и rewind кога ќе буштите филм или серија од тоа видеотеката. Никако да го проработам. Пробав со даљинското од боксот, со маус, со едно од оние мини тастатури што си го користам, ама FFiRW никако.
Одиш мени, медија плеер и пример мене ми е одбран IJK а тебе највероватно Internal player. Ко че е Internal не работи напред назад одбери или Exo или Ijk таман че биди.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.788
5.507
Одиш мени, медија плеер и пример мене ми е одбран IJK а тебе највероватно Internal player. Ко че е Internal не работи напред назад одбери или Exo или Ijk таман че биди.
Тачно. Кој да го оберам, кој е бољи?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Magical

hello world
15 август 2008
434
453
Препорака за MAG емулатор што ке можам да го користам на iOS ТАБЛЕТ за гледање IPTV?

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Ништо посебно, скенираат деноноќно мак-адреси од маг-ресивери, крадат (пробиваат) листи и после се фалат по форуми.

Затоа други што се договориле поштено, платиле и сакаат да гледаат раат, ќе се нервираат због овие првиве.

Иако има решение и за MAG-ресиверите, се заклучува на локација, на оператор, на сериски број на уред, ама ајде нека се порадуваат уште малце :)

Сакаш да кажеш ако се претеплатам на иптв и после тоа можам да споделам мак адресата или тоа е само за маг ресивери дубарава ?

JellyfitzDMT

hello world
19 февруари 2020
103
147
Некој да препорача добар, платен IPTV? Гледам по интернет/реддит милион сајтови, никакви reviews, или сомнителни препораки од чудни акаунти, нити детали за канали неможам да најдам никаде, не знам каде попрво да се свртам.

Фала :)

smole

poweruser
18 април 2007
3.898
4.579
Некој да препорача добар, платен IPTV? Гледам по интернет/реддит милион сајтови, никакви reviews, или сомнителни препораки од чудни акаунти, нити детали за канали неможам да најдам никаде, не знам каде попрво да се свртам.

@olikomerc

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Instaliraj VLC player i pred da pustis film odberi da ti se pusta preku External, posle si odbiras VLC i imas pojke opcii, vklucuvajki i download na prevodi, a TV najdobro ti e na Exo player da se prefrlis

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.693
3.333
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Instaliraj VLC player i pred da pustis film odberi da ti se pusta preku External, posle si odbiras VLC i imas pojke opcii, vklucuvajki i download na prevodi, a TV najdobro ti e na Exo player da se prefrlis

Дали ќе можеш да помогнеш со твоето IPTV? ти пишав порака. Тенкс!

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Ментална :D
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
Benq DL2215-B 1920x1080 Full HD
OS
Windows 10 PRO 64bit

И мене ми истече ланскиот од Алиекспрес и барав деновиве и гледам нема ниеден оглас, што е работата? :D
Овој Рапид од тој форумот работи ли саглам и колку е за 1 година? Јас го користев пред неколку години баш кога имаше прекин.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.526
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Рапид е "солен" ама добар... Сѐ на сѐ во 5 години искуство само пред три години некаде имаше куршлус со сервери после надокнадија двапати повеќе време од двете недели прекин... Само тоа е и прекин посериозен во овие пет години, другото ако се користи Андроид и СмартИПТВ апп е пали вози...

Sent from my Mi06 using Tapatalk

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit
Рапид е "солен" ама добар... Сѐ на сѐ во 5 години искуство само пред три години некаде имаше куршлус со сервери после надокнадија двапати повеќе време од двете недели прекин... Само тоа е и прекин посериозен во овие пет години, другото ако се користи Андроид и СмартИПТВ апп е пали вози...

Sent from my Mi06 using Tapatalk
Колку чини за пола/цела година?

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
А зошто на Али исчезнаа огласите? Јас не гледам ниту еден кога пребарувам. Само андроид боксови ми се појавуваат.

Па не е легално. Технички сето ова е пиратерија. Легален IPTV арена клауд да речеме, и тапа е.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.188
1.190
Скопје
А зошто на Али исчезнаа огласите? Јас не гледам ниту еден кога пребарувам. Само андроид боксови ми се појавуваат.
Како што кажа @ARMac не е легално, последен пат кога барав и земав баш им беа сокриени како што кажуваш андроид бокс и ред други работи само треба да бараш кај пишува 1м, 3м, 6м, 12м итн… јас кога го земав во јануари иптв-то беше “сокриен” во кабел и после изгледа го најдоа и ја избришаа продавницата, и најбитно кога ќа најдеш барај тест период некои знаат да кочат, ова што го земав кочи еднаш во 1000 сааати и тоа изгледа кога од телеком на 24ч се рестартира модемот :)

DA460B8A-7267-4B0F-86A4-CE11A9550353.jpeg

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit
Ццц какви глупости напраиле... Како игла во сено да бараш.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно