....и електрични мотори за чамци, oh yea!На што спаднал Blaupunkt..
Бормашини да прави.
Овие ми ги фалеше мајсторот што ми ставаше абриб, со иста ваква го мешаше лепакот во кофите и спомна дека ја користи повеќе од 1 година секојдневно.Update: не носеле поќе од тие комплетите оти биле со калај батерии, на лице место во продавничето во кисела вода овој пиштол (20 волти) е 2690 ден.
до 3000 сам комплет си напрајв со бургии.![]()
Батериска штрафилциа 20v Ingco
Спецификации: НАПОН: 20V ВРТЕЖИ: 0-400/0-1500/MIN МАКС.ВРТЕЖЕН МОМЕНТ: 45NM ФУТЕР: 0.8-10MM ПОДЕСУВАЊЕ НА ВРТЕЖИ: 15+1 1 x 20V БАТЕРИИ 1 ПОЛНАЧ ВОЛТАЖА НА ПОЛНЕНЊЕ: 220V-240V~50/60HZ ИНТЕГРИРАНО РАБОТНО СВЕТЛО ЛЕД ИНДИКАТОР НА БАТЕРИЈА ГАРАНТЕН РОК 12 МЕСЕЦИbois.com.mk
Баскетот крева цена, иначе се ефтиниСлучајно ми излезе понудата од Euroimpex
За Milwaukee малку забегуваат со цените.
![]()
Јас ги имам истите купени од Америка, аналогните по сериски број, мислам дека 26.000-27.000 ме фатија, тука дупло.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Случајно ми излезе понудата од Euroimpex
За Milwaukee малку забегуваат со цените.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е само Milwaukee, се од американски алати се со минимум дупла цена во европа, Dewalt во СБДМ знаат да бидат и до 3 пати поскапи од Америка за некои алати.
Се согласувам со ова.Некои модели на DeWalt во Praktiker во Солун се двојно поевтини одколку со СБДМ. Ама нашиве трговци сакаат со две продадени машини да станат милијардери.
И сега има кај нас евтини алати: Extol, Rider, Matrix и ним сличните по Лотулс, Хубо, ЕлектроЕлемент и останати. Дали Парксајд се поквалитетни не знам, имам 3-4 алати од нив и не сум имал проблем до сега.Ќе дојде наскоро Лидл со неговите евтини алати. Мислам дека половина од локалниве продавачи ќе ги затворат продавниците за период од две години, оти не им влегува во мозок дека треба да се приспособат на пазарот.
Ако биде исто како во Врање, тогаш мајко мила. Еднаш бев кога почнуваше акција на алат, 50 луѓе наредени пред Лидл со колички, бушалиците ги земаа првите тројца (по 10 парчиња секој). Знаејки не нас, исто ќе биде.Ќе дојде наскоро Лидл со неговите евтини алати.
Некои модели на DeWalt во Praktiker во Солун се двојно поевтини одколку со СБДМ.
И во e-shop.gr се начекува ок цена на Dewalt.
Од друга страна пак овој сет во практикер е 359 еур (22127 ден), а јас на акцијата старо за ново (комшија ми даде античка расипана штрафилица) во СБД во февруари го купив 21249 ден.
Isto i moite , cela kukja so bormasina , strafilica i brusalica ja renovirav so niv. Svaka mu cast na @BESKO !INGCO се цареви. Кај мене летово сите мајстори што поминаа, сите алати им беа од INGCO. Мојата штрафилица сеуште работи, од пред година ипол само што едната батерија ја наполнивме еднаш и цркна, не полни веќе. Којзнае што и е.
Поскапени се сеа деловите и општо цела палета на алати ... Рецесија е.Во која продавница да побараш попуст на штрафилица ingco од 5000 ден ке добиеш 500 ден попуст
ЗдравјеЗаврши више Попустот
bois.com.mk
Што цркна ? Моторчето или електрониката ?Мене ме разочара тоа што 2 полнења на батеријата на INGCO штрафилицата, цркна. Среќа другата работи добро.
Сеа сум со намера да купам хилтче, некое до 100 евричи. Се надевам ќе најдам добро.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден