Секако дека може, али тоа не е направено ти тврдам Сакаш верувај сакаш не...комплицирано кога знаеме и ти и јас дека ако се сака тоа може да се постигне премногу лесно.
Секако дека може, али тоа не е направено ти тврдам Сакаш верувај сакаш не...комплицирано кога знаеме и ти и јас дека ако се сака тоа може да се постигне премногу лесно.
Сега и ти почна да не ебеш во здрав памет.
Сигурно можеш да претпоставиш дека не си ти едниствен кој користи xenforo на форумов, и дека има и други членови кои знаат да го користат системов.
Дај ми 10минути пристап на форумов каков што ти имаш, имам да ти направам опција да доделуваш гласови со one click, кога и да посакаш ти, а ќе немаш потреба да менуваш рачно во датабаза.
Неможе на Ит форум главно алиби да ти биде дека неможело да се манипулира гласови или тоа било премногу комплицирано кога знаеме и ти и јас дека ако се сака тоа може да се постигне премногу лесно.
И тоа што викаш, фашистичка е владава тука... бараат на кого имаш ставено лајкови и одма санкционираат.И секако - од страв никој нема да стави лајк на постов твој.
Повеќе време бев активен читател тука, искрено повеќе бев активен на кајгана скоро од сам почеток после пауза па пак креирав нов јузер таму, го избегавав овој форум и сега ми го препорача другарот што го распнавте погоре во коментари, ама овде очигледно дивее "банда" и не сакам да членувам тука и искрено не се осеќам сигурно било што да споделувам кој знај и кој има пристап до податоците на корисниците. Избришете ми го профилот не сакам да членувам, ако воопшто се појави коментаров ако не го "цензурира" некој моќниќ или моЧник.Можеби и некој друг замолил да гласаат за него... што не е јасно?
Успат поздрави ги @pirateMan и @Joshua и кажи им нека се вклучат активно во темите не само кога треба да гласаат за тебе.
Не очекував вакво нешто од тебе.
Коментарите ќе ти стојат нема да ти ги бришам. Само имав повисоко мислење за тебе... а за некој сериозен кандидат за модератор ова е недопусливо, само да знаеш дека ова што ме обвини ти е најлошото нешто што си го направил. Очекувам јавно да ми се извиниш.
заборави да го тагнеш@Costigan_Jr дете златно..
Што ти текна Lokvan да бидеш?
По сега главните ќе треба 3 дена и ношчи да бришат постови и мислења твој кои си ги ставал години наназат....Повеќе време бев активен читател тука, искрено повеќе бев активен на кајгана скоро од сам почеток после пауза па пак креирав нов јузер таму, го избегавав овој форум и сега ми го препорача другарот што го распнавте погоре во коментари, ама овде очигледно дивее "банда" и не сакам да членувам тука и искрено не се осеќам сигурно било што да споделувам кој знај и кој има пристап до податоците на корисниците. Избришете ми го профилот не сакам да членувам, ако воопшто се појави коментаров ако не го "цензурира" некој моќниќ или моЧник.
@Fatal1ty_
Дозволи и јас да се произнесам
Мислам дека ова е втор пат како начекувам „јавен“ повик за одбирање на модератор/админ откако сум член на форумов и сакам да кажам дека правите грешка што одбирате на тој начин.
Админ треба, барем спрема мене, да го одбереш лично ти. Ни гласање ни бутур
Гледаш негово „био“ наназад откако е член, дали го познаваш лично (ова е плус), пишуваш ПП дали сака да биде админ и чао.
Да бе после Сталин ќе го завикаат.
На вај народ неможе да му се угоде. Како викаше еден познат лик. Што и да правиш на ноже ќе завршиш![]()
Да бе после Сталин ќе го завикаат.
На вај народ неможе да му се угоде. Како викаше еден познат лик. Што и да правиш на ноже ќе завршиш![]()
Човекот убаво си кажа, ама не си ја сфатил поентата.По сега главните ќе треба 3 дена и ношчи да бришат постови и мислења твој кои си ги ставал години наназат....
Каде у 4 и пол сабајле... па ти не си ни спиен.Спомнеш ли уште едно приватно име на член до тука ти било.
Навредиш ли уште еденаш до тука ти било.
Толку си дрзок и безобразен што колку сака човек да биде фин со тебе толку си зимаш сила.
Каде у 4 и пол сабајле... па ти не си ни спиен.
Засрами се @Costigan_Jr
Не брат ја спијам, али имам бот оној што гласа против одредени членови во анкети ти текнуе?Каде у 4 и пол сабајле... па ти не си ни спиен.
Засрами се @Costigan_Jr
Јас бев еден од тие кои гласаа за тебе, сметав и сеуште сметам дека си еден од оние кои може да допринесат на заедницава.За сите кои гласаа за мене - ви благодарам за довербата...
Изборниот процес е единствениот начин со кој се доверува твојот глас на одредена опција/група, а токму тоа може да доведе до решение на голем број од секојдневните проблеми. Што се однесува до процесот на избор, „Народот е во право, дури и кога греши.“ - БЦСекој гледа низ призмата на сопствениот интерес и гласа за ликови кои се или отсутни или недефинирани...
Од причина што сакав транспарентно да се оградам од непотизам, барем со мојот глас споделив за кого имам гласано, а во најмала рака имав со цел да се додворувам на некој од понудените кандидати.Самото тоа што јавно си кажуваат за кој гласале, појава која во школо се нарекуваше - лижење, е смешна во најмала рака....
Тоа што не влагам во секоја дискусија, не значи дека сум отсутен.Исто така бев активен на дневно ниво во секакви теми, за разлика од апликантите-миленици на администрацијата кои беа активни по потреба. ...
Особено се разочарав кога видов на каков аутсајдер му се доделуваат гласови. ...
Отпосле, благодарејќи на дозволата да се хејта и зборува против во коментари и благодарејќи на нетранспаретното гласање, се афектираше самата анкета во корист на shifty, кој од што не е присутен на форумот немал шанса ни да се замери со некого.
Другар, нема потреба за ваков однос на форумов и нема да го сфатам лично. Се надевам дека е само лош ден.Честитки за shiftyНеговата индиферентност очигледно се исплатеше. Човек од народот, сигурно ќе ви попушта на сите, такви модератори сакате повеќето ( освен тие кои гласаа за мене, кои беа премалку. Очигледно си создадов многу хејтери со мојот арогантен принципиелен однос. Останатите кои гласавте против мене - еден ден ќе сфатите што значи принципиелност и интегритет, односно отсуство на истите.
)
Јас би те гласалАман па ти
Админ се одбира не „прецедник“
Супер е гестот и демократијата и се ама сепак... админ треба да се одбере спрема стаж, број на мислења vs допаѓања, дали е кавгаџија или не.. и така.
Да не речам мене требаше да ме одберат ама не сум безобразен и нема да речам така![]()
Сеуште сум. Само тоа е друга сорта на форум. На еден конструктивен член доаѓаат мин. 20 тролови.си бил модератор на BUG форумот,
На architect му се допаѓа ова.Со други зборови таму врие од Авиди, Авиди, Авиди ...
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден