Мислам дека има рок до вечер провери сиUpdate купонот не ми го прифаќа на профил стар околу пола година на кој немам порачувано ми пишуваше само за нови корисници, а на профил отворен пред еден месец со потрошени 7-8000 мкд ми го даде и треба да додадам 601 денар во кошничка за да го искористам
До 20.1 23:59 ми важи купонот за секој е различно во зависност кога си го земал мисламМислам дека има рок до вечер провери си
Прво фала за купонот на дечките што го постираа, а второ ова не е баш точно т.е купонот што јас го преземав од ФБ можеше да се искористи на било која нарачка над 601 денар значи е 50 % намалување за нарачка од 1200 или 99% за нарачка од 601 ден.Да нема забуна на тему копоните траат многу кратко и секогаш износот на купонот се додава на 600 денари, за 120 ден купон минимум е 721, за 600 денари купон е 1201.
Дај ни скриншот од таа порачка што користиш купон од 600 на 601 или како што велиш: 99% за нарачка од 601 ден.Прво фала за купонот на дечките што го постираа, а второ ова не е баш точно т.е купонот што јас го преземав од ФБ можеше да се искористи на било која нарачка над 601 денар значи е 50 % намалување за нарачка од 1200 или 99% за нарачка од 601 ден.
Па да , со внесување мануелно не функционира, мора да отвориш преку линкот што е погоре за да ти го даде купонот.јок, не го прифаќа никаде. „мора да биде од промоција“
Да нема забуна на тему копоните траат многу кратко и секогаш износот на купонот се додава на 600 денари, за 120 ден купон минимум е 721, за 600 денари купон е 1201.
Аааа доста е споро тоа, мојата пратка од 12-ти јануари денес си ја зедов во ПП од елс.конечно првите ствари што ги нарачав на 3ти јануари во магацин овде. Да видиме колку брзо ќе ги испорачаат.
Аааа доста е споро тоа, мојата пратка од 12-ти јануари денес си ја зедов во ПП од елс.
Преку кој курир ти е пратката?
нема „виш листа“, ставај во кошничката, и кога сакаш да купиш стиклирај ги па продолжи со наплата.Никаде не најдов за ставање на продукти во виш листа, или јас не гледам!?![]()
Никаде не најдов за ставање на продукти во виш листа, или јас не гледам!?![]()
нема „виш листа“, ставај во кошничката, и кога сакаш да купиш стиклирај ги па продолжи со наплата.
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/BLUE NBL-HRO-PU-BBL
32.990,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
NB SCREEN MONITOR SMART LIFE 15.4" EXTRALINK S3, IPS FULLHD
13.040,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден