Balanar
Баниран/a
- 6 декември 2016
- 1.066
- 1.220
Стаклото легна ПЕРФЕКТНО, само се изнамачив додека го чистев екранот скоро до перфекција, сепак ми остана една микроскопска прашинка при ставање на стаклото, претпоставувам дека беше залепена на лепакот од стаклото. Нејќев да го дигам за да ја тргам, на претходниот телефон се направи мала пајажина каде што го дигав стаклото после лепење за истата работа. Јбг, OCD работи ли, работи.
Touch sensitivity како е на екранот со стаклото? Досега сум пробал и фолии од мобилариве локални, и поскапи, порачувани од интернет, ама ниедна не функционирала без ептен притискање на екран.
Мене ме интересира како толку брзо стигаат пратките?Стигнаа и овие, порачани на 8 октомври. Ми изгледаат врвен квалитет, само уште да ги наместам, ќе пишам пак.
Погледнете го атачментот 59269
Погледнете го атачментот 59267
Погледнете го атачментот 59268
Баш ова и мене ме нервира и после недела дена се одлепува во ќошовите и влегува воздух (иако користам маска што воопшто не се допира од четири страни со стаклото), сменив 2 до сега, ќе пробам со овој и ако успеам одозгора да залепам dbrand скин бидејќи оди од горе до долу, овој сега што го имам горе има исечок.Touch sensitivity како е на екранот со стаклото? Досега сум пробал и фолии од мобилариве локални, и поскапи, порачувани од интернет, ама ниедна не функционирала без ептен притискање на екран.
По препорака на повеќе членови земав од истиов бренд слушали ROCK ZIRCONE.За цената(околу 10 еура од Gearbest) мислам дека се бест бај од тој ценовен ранг.Некој да порачувал нешто од брендов? Имаат интересни работи...
По препорака на повеќе членови земав од истиов бренд слушали ROCK ZIRCONE.За цената(околу 10 еура од Gearbest) мислам дека се бест бај од тој ценовен ранг.
Зедов и јас вакво само обратна варијанта, female micro usb to male usb type-c. Стварно е минијатура која ја носам скоро секогаш со мене, пошто сегде има микро усб а поретко усб-ц, па за секој случајСтигна и ова, порачано на 29 септември. Толку е малецко што мислев дека пуштиле празно плико![]()

Слично и мене ми се случи. Ко го порачав ZUK Z2 си порачав и OTG за него а како поклонче ми стигна и со телефонот исто такво па сега имам две.Јас имам порачано исто од Ugreen, ама во меѓувреме купив С8, а внатре го има истото хахах
Јас платив данок за истиот телефон, пред 20 дена, ако не смени статус на тракинг чорба, ке ти стигне картонче преку пошта да доставиш фактура.Според ова да очекувам да платам ДДВ ?? Порачан е телефон Xioami Note 4X Погледнете го атачментот 59360
Опет криво.
Така ти е кога не ги читате групиве...
Поодамна беше спомнат овој продавач за мемориски производи courtesytrading on eBay
Не е на али, оригинали продава, многумина одовде се подновија од него, праќа спреку поштата на хонгконг пингпонг дингдонг и ти доаѓа писмото за најмногу две недели. Ама најмногу. Најчесто и побрзо.
Нема прочка, спремај 1500+Еве од денеска ова го покажува ---- >>>> Record item custom information.
Го препорачувам овој продавач, стигна картичка 64гб, пробана и работи супер.
Датум на порачка 16ти стигната кај мене 25ти.
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден