Тие што се Powered by Samsung се со 5 год. гаранција, ама зае*аа работа што се преселија во Индустриска Зона Илинден, треба да акаш 30 км., за да смениш една сијалица...јас сум презадоволен од led light.mk, гаранција 2 год. јас ги терам 4 година
Page not found.Дечки мислење за брендов на сијалици
Работев кај типот у 2016та, 3 месеци. Не беа лоши сијалиците искрено (зборам за Е27 и Е14). Земав една дома ене ја уште работи.Преска ми ја отвори страната, сега и кај мене не ја отвара.
Тури им пепел на таква продавница.
btw Не видов цена за тие 12 лед сијалици.
Електрометал.Каде може да најдам E27 4000К и да е 1300 лумени?
Овие сијалици ги продаваа СЕТ порано ако не се лажам? Беа чист булшит, ниту една не траеше повеќе од 5-6 месеци да речеме. Ги исфрлив сите и ги заменив со Philips и од тогаш со години наваму не ми цркнала сијалица.Каде може да најдам оваа освен во Led Light?
Најдов иста Commel дали се добар избор?
![]()
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ова што кажувам беше пред години, 4-5-6 од прилика. Тогаш ги чував сите сметки од Сетек и на сијалиците запишував кој датум сум ги купил зошто очекував дека ќе треба да ги менувам под гаранција. Сетек не правеа никаков проблем, ми ги заменуваа без збор, ама ми здосади да ми цркаат исто и оние Хороз од Хубо.Јас пак, сосема друго искуство. Ги имам домам и тераат можеби повеќе од 3 години. 2 ми прегореа само, ги заменив со Hyndai од Електрометал. Имав земено преку 15 ламби такви од Сет.
Можеби овие сега не се погодени нешто, ама еве летоска земав 2 и немаат мака.
Постов случајно го најдов, од лани е. Значи слична ситуација со V-Tac a?Последните серии на ledlight (v-tac) се тешка утка, цркаваат за пар месеци.
Да, башка што се преселија во недојдија, ќе пробам со Phillips од Винт.
Кај мене се уште трае ја имам повеќе од 2 години ама сега ми требаат уште две.Овие сијалици ги продаваа СЕТ порано ако не се лажам? Беа чист булшит, ниту една не траеше повеќе од 5-6 месеци да речеме. Ги исфрлив сите и ги заменив со Philips и од тогаш со години наваму не ми цркнала сијалица.
Сега можеби ги подобриле, ама јас би ти препорачал Philips.
Види во Алфи техноцентар, имаа v-tac led поголем изборКај мене се уште трае ја имам повеќе од 2 години ама сега ми требаат уште две.
+1Топла препорака за Филипс и ништо друго. Главниот дистрибутер им е спроти Ѓорги Димитров гимназијата и имаат супер избор.
Можеби во цена се нешто повисоки, но разликата во квалитет е неспоредлива
4000k се овие. Ние за 2700к обично зборуваме за дома. 4000к евентуално за канцеларија или WC може да се користат.Овие се тие Филипс што ги фалите?
![]()
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден