Ме служеше одлично 1,5 години. Сега го служи брат ми и е презадоволен, ама со Exynos процесор.А бе да ви продадам с22 ултра со снапдрагон Господ да ве види за пола цена
Се извинувам за офтопик.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ме служеше одлично 1,5 години. Сега го служи брат ми и е презадоволен, ама со Exynos процесор.А бе да ви продадам с22 ултра со снапдрагон Господ да ве види за пола цена
Се извинувам за офтопик.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Овој уште подобарМе служеше одлично 1,5 години. Сега го служи брат ми и е презадоволен, ама со Exynos процесор.

Малку безвезе прашање. Ама да си прашам оти не го следам пазарот.
Гледам S23 на старо се нудат за 450 евра. Грото се користени 1 година. Во ледиком нов е 550 евра. Тоа се 100 евра разлика. Не е малку ама ако давам 450 ќе дадам 550.
Има ли некој што ги купува овие на старо за 18% пониска цена од ново? Или стојат огласите со месеци? Или пак народов се ориентира според официјална цена во Сетек, Анхоч, оператори итн.?
Јас го платив пред 2 месеци 27к 1 месец стар, од мобилара со гаранција и фискална од А1 8/128, гледам 8/256 се 500€Малку безвезе прашање. Ама да си прашам оти не го следам пазарот.
Гледам S23 на старо се нудат за 450 евра. Грото се користени 1 година. Во ледиком нов е 550 евра. Тоа се 100 евра разлика. Не е малку ама ако давам 450 ќе дадам 550.
Има ли некој што ги купува овие на старо за 18% пониска цена од ново? Или стојат огласите со месеци? Или пак народов се ориентира според официјална цена во Сетек, Анхоч, оператори итн.?
Дај бе откажи се од форумов аман со постојве значи...![]()
Samsung galaxy s22 ultra квалитет![]()
НИШТОНакратко што ќе добијам со апгрејд од S23U на S24u?
Баш ништо?
Ако ти значи AI-то, тогаш размисли за апгрејт, но прво би ти препорачал да почекаш малку, пошто бројот на луѓе со проблемите што ги има с24у секој ден расте.Баш ништо?
Реална потреба да го сменам S23U немам, но би го сменил само за да сум во тек со техничките и технолошките достигнувања и новитети.
Инаку сум презадоволен од S23U. Ми брка работа за се што ми треба, никакви хардверски/софтверски проблеми не сум имал, и најбитно, батеријата му трае повеќе од 1 ден што не ми се десило со ниеден претходен флегшип од Самсунг.
Баш така.ЗНачи не е дека ништо нема да добијам туку ќе добијам проблеми![]()
Накратко што ќе добијам со апгрејд од S23U на S24u?
Од Самсунг С серија се купува само непарни броеви. Парните се фејл. Врати историја наназад и спореди.Кај мене и вифи 6е не работи, читам и другите имаат проблем
Денес или утре ќе го пратам назад.
Мислењето е автоматски споено:
После Note6 што ги повлекоа заради батериите што пикаа, ми стои дека оваа серија ќе биде една од нај промашените до сега во историјата на Самсунг![]()
Ништо посебно. Чувај си 23ката.Накратко што ќе добијам со апгрејд од S23U на S24u?
S4 беше страшен телефон.S8 беше врвен телефон. Може и најдобриот дизајн од сите С модели.
Исто и S4 беше одличен телефон.
Ова за парни/непарни се глупости.
Беше. Ама се кршеше стаклото прелесно s9 го среди тоа и стана 0.8мм подебел ама не се кршеше.S8 беше врвен телефон. Може и најдобриот дизајн од сите С модели.
Исто и S4 беше одличен телефон.
Ова за парни/непарни се глупости.
Ако не се лажам AI-то доаѓа и на с23ките. освен ако не го користи телефонот често на сонце не гледам друга реална причина за апгрејт.Ако ти значи AI-то, тогаш размисли за апгрејт, но прво би ти препорачал да почекаш малку, пошто бројот на луѓе со проблемите што ги има с24у секој ден расте.
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден