dejan_str
senior
Јас пробав со кафеави, мислев тие ке ми бидат најдобри пошто не се линеарни но не се гласни како блу, нешто измеѓу се но да ти кажам искрено многу мала разлика во кликот имаше од Red до Brown ,одвај се осеќа тоа нелинеарното движење и само blue и Green се така пошизички, повеке се разликуваат од другите и најмногу мерак прават.А ако на некој му смета што се гласни има финта и за тоа,ситни силиконски или гумени колциња(може од некое ситно црево да се пресечат, имам јас од другар веке готови) се редат од позади на дугмети и се доста потивки и го нема тој бамп ефект кога стегаш,и доста така ги користат.Јас ги покористив така и и ОК се но сепак не ми смета звукот и бумп ударниот ефект пошто за пишување е одлично така да биде но можеш само на некој дугмиња да ставиш на некој не и доста помога но како што кажав мене вака нормално ми е подобро.Од сите не сум пробал само кафеави (а многу сакам, мислам дека тоа ќе биде тоа). Не ти препорачувам црни. Премногу ми беа... мех. Црвениве се ок, таман ми е некако силата која ја бараат за стискање. Ама да, доколку имаш можност, најубаво да си пробаш. Што и да одбереш, верувам нема да згрешиш, бидејќи нема ни да сакаш да видиш rubber-dome тастатура веќе никогаш.![]()
Еве видео како изгледа тоа само што доста дебели гумчиња користи на видово,со потенки е подобро но зависи сепак од вкус.