Necromancer
poweruser
И кај мене на П8 Про се случува некогаш да ми стигне порака за пропуштен повик, а да не го користам телефонот. Исто на телеком. Дали е до уредот или мрежата не знам, не е многу често.Nekolku konemtari i prasanja od mene
Imam Pixel 8 Pro americki model.
5G na Telekom raboti bez problem, za A1 ne znam.
Za popravka ako treba najblisku e thefixers.gr. Imaat dukjan i vo Katerini. Kerka mi ima Pixel 9 Pro i go skrsi displejot, pa go popravaa na lice mesto vo Katerini. Stakloto stigna od Atina i me izvestija koga stigna, pa otidov za popravka.
Prasanje:
Kaj mene za zal od vreme na vreme se pojavuvaat propusteni povici, samo dobivam sms deka imam propusten povik iako su dostapen. Na 5G e poizrazeno otkolku na 4G, pa go setiram 4G da raboti. Dali i na drugite im se slucuva toa i dali zavisi od toa dali e evropski ili USA model? Dali ima nekoj najdeno resenie za ova?
Tie propusteni povici nerviraat i ako nema resenie sakam da go zamenam so Pixle 10 Pro XL evropski model. Dali nekoj znae dali i kaj Pixel 10 Pro se pojavuvaat problemite so propusteni povici?
Nastrana od toa so propustenite povici, telefonot e vrv i vo dogledna idnina Pixelite lici deka Pixelite ke mi bidat prv izbor pri naredno kupuvanje na telefon.
Како се со цени грците? Немаше кај нас па отиде таму? И дали знаеш дали користат OEM делови?