Фиљан Фидановски
read-only
- 5 ноември 2014
- 28
- 19
Некој да не знае каде можам да најдам заштитна футрола(маска) и/или стакло за Pixel 4a?
За други модели наназад што сум барал, практично никаде. eBay/Али нарачувај, или нешто европски/ЈуКеј пазари за побрза достава ако ти треба.Некој да не знае каде можам да најдам заштитна футрола(маска) и/или стакло за Pixel 4a?
Здраво на сите, некој да сподели искуство со пиксел телефони, сакам да го заменам мојот Самсунг С10 плус за некој модел од Пиксел, препорачајте. Благодарам.
Јас го сменив мојот Samsung S9 за Pixel 4a. Презадоволен сум од Pixel, но ми фалат некои фичри што ги има само Samsung. Една од работите за која што најмногу сум разочаран е што на Pixel нема различен Volume Control т.е со ист се контролираат и звукот за повици(Ringtone) и нотификациите. Морав рачно да додавам звук silent на секоја апликација посебно за да имам само вибрации кога добивам нотификации. Исто што ми фали од Samsung е Vibrate when answared на повик.Здраво на сите, некој да сподели искуство со пиксел телефони, сакам да го заменам мојот Самсунг С10 плус за некој модел од Пиксел, препорачајте. Благодарам.
Презадоволен, јас го заменив Samsung со Pixel 3а. Телефонот е the way it is meant to be from Android. Камера врв од аспектот point and shoot auto. Update-и доаѓаат за макс саат време откако се пуштени. Јас ако би купувал во моменѕов би го земал Pixel 4a било која варијанта. Инаку мааните што се споменаа се решаваат секогаш со некоја апликација. Нема да зажалиш.Здраво на сите, некој да сподели искуство со пиксел телефони, сакам да го заменам мојот Самсунг С10 плус за некој модел од Пиксел, препорачајте. Благодарам.
Јас го сменив мојот Samsung S9 за Pixel 4a. Презадоволен сум од Pixel, но ми фалат некои фичри што ги има само Samsung. Една од работите за која што најмногу сум разочаран е што на Pixel нема различен Volume Control т.е со ист се контролираат и звукот за повици(Ringtone) и нотификациите. Морав рачно да додавам звук silent на секоја апликација посебно за да имам само вибрации кога добивам нотификации. Исто што ми фали од Samsung е Vibrate when answared на повик.
Презадоволен, јас го заменив Samsung со Pixel 3а. Телефонот е the way it is meant to be from Android. Камера врв од аспектот point and shoot auto. Update-и доаѓаат за макс саат време откако се пуштени. Јас ако би купувал во моменѕов би го земал Pixel 4a било која варијанта. Инаку мааните што се споменаа се решаваат секогаш со некоја апликација. Нема да зажалиш.
Те чекав да коментираш, откако ќе завршиш со темите поврзани со Huawei, iPhone, Samsung, Alcatel и се врзано сп телефони.Pixel atm има поспори апдејти од Samsung, апдејтите не се аргумент веќе.
Те чекав да коментираш, откако ќе завршиш со темите поврзани со Huawei, iPhone, Samsung, Alcatel и се врзано сп телефони.
И да не планирам да го мерам времето, чисто дадов мислење. Плус купи Samsung од 300 евра и ќе збориме за брзина на апдејти на тие уреди.
Pixel atm има поспори апдејти од Samsung, апдејтите не се аргумент веќе.
да бидеме на чисто, ова KING се однесува дека Samsung ќе дава 4 години update-и за нивните „high end“ (кои?) телефони. Не дека се побрзи од Pixel.
да бидеме на чисто, ова KING се однесува дека Samsung ќе дава 4 години update-и за нивните „high end“ (кои?) телефони. Не дека се побрзи од Pixel.
Реално побрзи или поспори не е толку страшно се додека се конзистентни. Нити 3 години гарантирани update-и кај Google, нити ова ограничувањето на high end кај Samsung - не е ок според мене. Ако веќе прават нарочен depreciation на производот, пеќи - дајте го целиот source code слободно да си правиме наши update-и.
а шо се брзина тиче … бам, еве го February 2021 Android Security Update Now Available for Pixel Devices
пс. да моментално имам Pixel 4 - го земав од ципирипи тука од форум. фер цена даде човекот.
По неверојатна цена од само 45/46.000 денариGoogle | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.www.mobelix.com.mk
имаше и 5тка мислам.
Има во Мобеликс и Ледиком.Дечки, а уствари од каде купивте Pixel телефони? Ги свртив сите ит продавници во мк, онлајн, и нигде ни Р од Pixel.
Има во Мобеликс и Ледиком.
Мислењето е автоматски споено:
Пред неколку дена еден дечко ја имаше објавено странава, ја направил за дипломска работа. Можда ќе му се најде на некого:
![]()
Phones.mk
phones.mk
Па не ми текна да проверам кај нивИма во Мобеликс и Ледиком.
Мислењето е автоматски споено:
Пред неколку дена еден дечко ја имаше објавено странава, ја направил за дипломска работа. Можда ќе му се најде на некого:
![]()
Phones.mk
phones.mk
![]()
Прощаясь с Google Pixel — android.mobile-review.com
Благодаря Android 11 смартфоны Pixel больше нельзя назвать флагманскими и даже просто качественными продуктами. Подробнее – ниже. Очередная попытка Googleandroid.mobile-review.com
Ништо од ова ми се нема десено. Нека пише и некој друг ако има.
Испратено од Pixel 3 XL преку IT.mk форум апликација
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден