kikomir
hello world
- 30 јуни 2015
- 192
- 220
Да не си ја изиграл, далеку од последен... али да не си видел како изгледа највероватно си последенУште јас останав што ја немам изиграно?неам ни видено како изглеа.
Да не си ја изиграл, далеку од последен... али да не си видел како изгледа највероватно си последенУште јас останав што ја немам изиграно?неам ни видено како изглеа.
Дали сакаш да кажеш дека ти е смачено да вртиш кругови околу нив додека овие се влечкаат како хендикепирани со 1 км на саат?Hogwarts Legacy. На почетокот малку споро ми одеше, додека зема замав ама стана доста интересна. Моментот што направиле NPC да те следат со иста брзина, треба специјална награда да добијат.
Многу јака, позитивно ме изненади. Графика, мрачна атмосфера, музика, јаки cinematics, cut scenes, добра прича, дури и sidequestovite се забавни. Едвај чекам да излезе, штета шо треба уште 3 месеци да се чека.
Само една недела до повторно играње.Многу јака, позитивно ме изненади. Графика, мрачна атмосфера, музика, јаки cinematics, cut scenes, добра прича, дури и sidequestovite се забавни. Едвај чекам да излезе, штета шо треба уште 3 месеци да се чека.
подосадна игра од ласт оф ас здравје, дури и хорајзон е подобра за жал. ја играв на пс3 кога излезе како шо памтам едвај до пола стигнав и заебав. само графика и звук има др. ништоСамо што ја завршив Horizon Forbidden West, сега ја нарачав Last of Us part 1.
уште ли ја играте бе![]()
Секако, со модови.
Барем додека не крашне и не ми го корумпира сејф фајлот.
уште ли ја играте бе![]()
![]()
абе остајте ја да умре веке. 6ката и оваа година нема да излезе
![]()
ајде ајде ги жутка мајкрософт под притисок се немаат ништо извадено first party за xbox. излегува барем starfield оваа есен ке има шо да се игра само да не фејлнат пак. 6ката валјда на пролет 24таДодека излезе 6-ката, ние ќе умреме...
Годинава полни 5 години.
Хорајзон баш ми се допадна, а за ласт оф ас ќути не ми крши филмподосадна игра од ласт оф ас здравје, дури и хорајзон е подобра за жал. ја играв на пс3 кога излезе како шо памтам едвај до пола стигнав и заебав. само графика и звук има др. ништо
Ја играв early beta, не е нешто wow али ќе видиме на full release.
Погледнете го атачментот 124039
Gibraltar main ти е?
Погледнете го атачментот 124040
Е ова се игра, Octane "By the time you see me coming, I'll be going, and you'll be gone."
Нема некој teamplay abilities, ама за high octane гејмс ите како се решава партија со него.Октан добар е стварно - ама некако не е „тим-плејер„..
Мејн ми е Е-Џе-Ше
Погледнете го атачментот 124041
Малку да не ја претера пријателе.
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден