Vlad944
lurker
- 3 март 2015
- 783
- 1.754
Да таков но некако слабечко тоа кабле,гледав по Алиехпрес каде се жалат од таквите послабите.
Да таков но некако слабечко тоа кабле,гледав по Алиехпрес каде се жалат од таквите послабите.
Имам 2-3 дома.. Ги користам врзани на ТВ. Добри се. Светлина пренесува не е нуклеарна фузија.Да таков но некако слабечко тоа кабле,гледав по Алиехпрес каде се жалат од таквите послабите.
Оптички кабел е, тој интернет што ти носи дома уште е „послабичок“.Да таков но некако слабечко тоа кабле,гледав по Алиехпрес каде се жалат од таквите послабите.
За привремено може да ти користи жица за миење садови. Инаку кинезите продаваат како бакар нешто.Дечки, на лемалицата калајот не ми лепи, паѓа на маса.
Дали знаете како се вика тоа за чистење и дали го има железара? Flux за жиците имам ама што фајде кога на самата лемалица не можам калај да фатам.
Извинете, нуб сум малце![]()
Ова е тоа што ти треба!Има и на тему нешто вакво
Земав графичка на старо ама ми ја дале без кабел. И сега претпоставувам дека е овој кабел со 8 пина за да го поврзам графичката со напојувањето. Таков е влезот на графичката (Radeon 5500XT) ама не можам да најдам. Во Анхоч ми вика немаат, во Логинг исто.
Ама до сега не сум имал графичка.па имаш кабел од напајањето за графичка, треба да има 3 различни pcie кабли од напајање за графичка
Ама пак не знам, не знам ни дали воопшто треба, веројатно треба...Епа сега знаеш![]()
од напајањето немаш таков 8pin-ски конектор??Земав графичка на старо ама ми ја дале без кабел. И сега претпоставувам дека е овој кабел со 8 пина за да го поврзам графичката со напојувањето. Таков е влезот на графичката (Radeon 5500XT) ама не можам да најдам. Во Анхоч ми вика немаат, во Логинг исто.
Да, малку чудно. Се извинувам за прашината.од напајањето немаш таков 8pin-ски конектор??
кое точно напајање го имаш?
Не сликата ми е од претходно што ја праќав на другар(ти му викаш кое точно напајање он пушта лоша слика, ццц)
ова ли е?
![]()
WPM Bronze - sharkoon.com
en.sharkoon.com
треба да има во тој снопот кабли кој искача од напајањето
Да му врзеш една чушка на тој неранимајко од мене.Иначе компјутерот ми го состави и приклучи господин @Astro пред некои 6 и пол години
Имаш и во анхоч (25gb БД-р)Дечки ќе ви бидам преблагодарен ако некој може да ми каже каде во Скопје можат сеуште да се купат празни BD-R и BD-RE 50GB дискови и DVD-RW дискови.
Oд тоа што знам, никаде. Ако не ти се нарачува од Али, најблиску ти е VisionStudios во Солун. Како ДДСтор се, ќе си ставиш нарачка и ќе ти кажат кога е таму. Океј беа дечките јас кога купив од кај нив, немаше никакви проблеми.Каде во мк можам да најдам Thermalright Royal Pretor 130 или peerless assasin 120 se
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден