maci
poweruser
- 2 април 2008
- 3.392
- 978
оваа е реална 2,5 ка на греење
Не е до толку сеа разликата... и двете клими скоро исто ќе ги користи корисникот...Ова повеќе ти е дали ќе се грее на ќумбе или на клима али ок
Запрежно возило, ама многу постартно и побрзо од мерцедесот. А и не се расипува.Ќумбето е веќе запрежно возило xD
И на трева се возиЗапрежно возило, ама многу постартно и побрзо од мерцедесот. А и не се расипува.
Тие 10 години гаранција се лага со доооолга опашка.Ми излегоа многу реклами за Gree (изгледа имаат агресивен маркетинг) 10 години гаранција, не знам дали важи за сите уреди.
Тие 10 години гаранција се лага со доооолга опашка.
Гаранцијата е една година, потоа секоја година се доплаќа за продолжување. 9 години по 1000 денари (ако не зголемиле), тоа се дополнителни 150 евра. Ама тоа го премолчуваат, ќе ти кажат после монтажата.
кој има гри може да сликне гаранција.. и јас имам слушнато од блиски дека се плаќа секоја годинаЌе чекам да ми се појави реклама и да видам дали има некои фусноти на сликите, ако не, значи ова е реално измама и за тужење, ако е така како што велиш ти..
Луѓе ако може мислење за климава и генерално за брендов VoX
Дали можеби ја има некој?
![]()
Vox IMA12-UVCW
На хартија вака делува доста ефикасна.
redstore.mk
Поздрав, дали постои добра опција за мулти сплит систем во Македонија - една надворешна единица со 3 внатрешни, или е подобро да се земат 3 посебни
Просторот е 70м2, 3 посебни простории, моментално има 2 посебни клими ама не е доволно за ладење летово
Како се расфрлаат со плусовите овие буџет климиве секоја чест...Многу подобар ти е овој модел на Тесла нарачај ја дома ти ја носат плаќање при достава
Tesla TT34TP91-1232IHWT
![]()
Tesla TT34TP91-1232IHWT Klima ured -25° - Red Store MK
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3510/3800 Wredstore.mk
Бидејќи имаш две земи уште една подобро 3 посебни недај боже ако откаже едната двете ќе работат нема да откажат трите од еднаш
Додека мултисплит-систем е ок но ако откаже моторот немаш ладење греење во ниту една просторија така да бидејки веќе имаш две земи си уште еден клима уред
Да гледам дека е подобро, но оваа ми ја препорача мајсторот кој ќе ја мести.Многу подобар ти е овој модел на Тесла нарачај ја дома ти ја носат плаќање при достава
Tesla TT34TP91-1232IHWT
![]()
Tesla TT34TP91-1232IHWT Klima ured -25° - Red Store MK
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4900.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3510/3800 Wredstore.mk
Топли до -25, да не се климиве од оние колине шо ги прат?Како се расфрлаат со плусовите овие буџет климиве секоја чест...
Да гледам дека е подобро, но оваа ми ја препорача мајсторот кој ќе ја мести.
Барам да има пониска бучава,
И да е ефикасна .
Мислењето е помеѓу некоја бренд клима и оваа. Буџетот може малку и да се зголеми.
,А се мислам да ставам и парапетна.
Ако може да се најде за блиска ценњСекако ми треба за мала соба од 15-18м2
redstore.mk
klimatizer.mk
klimatizer.mk