Neksio can't be bothered with this...А замислете доменот neks.io е слободен и чини само 32 долари за регистрација.
Би било штета да им го собере некој.
Нексио е Dunder Mifflin - Scranton.Neksio can't be bothered with this...
Да кажам искрено, топ им е ова што искачаат рандом производи директно на насловна. И само скролаш.
Идеш на сетек те дочекува флаер и слајдер.
Идеш на анхоч или техномаркет искача поп-ап за колачиња. Искача она факинг емитација на фејсбук месинџер (АМАН ТРГНЕТЕ ГО). Па почнува да врне снег. Па се вртат глупи слајдери со промоции и банер од MSI.
Добро на што личи ова.
Погледнете го атачментот 107637
Вашето искуство со жирафата е исто како и моето со твојот пост.Пред 2 недели од дечките порачавме преку профактура за фирма MB Air M1 16GB RAM верзија бидејќи буквално ниту една продавница кај нас нема(ше) 16ГБ модел на залиха. Стигна негде за 4-5 дена пред офис, си работи се супер. Ако мислите дека преводот на страната им е хаос, почекајте дур ја видите фактурата.
Дали вреди повеќе од нашите продавници? Ако има голема разлика во цена како што спомнаа некои членови тука, или нема кај нас на залиха, why not. Ние имавме ОК искуство со нив.
Погледнете го атачментот 107659
Ко мојот случај со Hisense фб сајтот. Никој да не ти одговара и да те игнорираат е многу полошо отколку некој што со раце и нозе се обидува да се разбере со тебе за да ти излезе у пресрет како случајов со жирафа50.Во принцип освен преводот (и последиците од истиот ако ти затребит customer support), и немат некој downside во то да купиш од кај нив. Посебно шо имат производи шо кај нас ги немат, по скроз разумни цени.
Со здравје да си го користиш и да те служи долго време , пак ке искористам еден мој стар коментар , додека нашите ДРАПААТЈАЈЦА со цените и со ценовници во ексел во 2021 ние ке ги даваме парињата на други деца надвор ор макаронијаОк дојде време да го напишам моето искуство со Жирафа и Logitech G Pro X Superlight
Еве како е процедурата и моето искуство до сега.![]()
Глушец Logitech G Pro X Superlight, црно
Глушец Logitech G Pro X Superlight, црно nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Најпрвин направив онлајн нарачка и избрав плаќање при достава затоа што не сакав да оставам број на картичка на сајтот (пошто прв пат нарачкувам).
Истиот ден, ми се јавија од Косовски број и ме прашаа дали ја потврдувам нарачката - на што потврдив и се разбравме на Англиски.
Денес - 28 декември - значи после 8 дена од нарачката, ми се јавија од карго (Хепло Пост) и ми рекоа дека се пред мене и да си го земам производот.
Платив на шоферот и со го земав пакетот - тој ми кажа дека не смее да го отвори да го видиме заедно и дека ако има нешто да се разберам со Жирафа.
Се качив дома и го отворив пакетот, уредно беше спакуван и со целофан (неотворен), си го отворив, го поврзав на компјутерот каде што направив Update на софтверот (Logitech G Hub веднаш го препозна и побара update)
и сега за сега се е ОК. Маусот е екстремно лесен и ми се допаѓа многу.
За разлика од тој што го имав Logitech G903 - downgrade е што нема toggle за infinite scrolling и менување на DPI преку копчиња - ама пак и го нема Double Click проблемот (сега за сега) што го имам на G903-ката.
Општо позитивно искуство со Жирафа од тоа што го гледам и сигурно ќе нарачувам во иднина од нив кога има добри понуди.
Во прилог слики од процесот.
Ако има некои прашања слободно пишете.
Фала ти што одвои време да го напишеш твоето искуство и со здравје да си го користиш!Ок дојде време да го напишам моето искуство со Жирафа и Logitech G Pro X Superlight
Еве како е процедурата и моето искуство до сега.![]()
Глушец Logitech G Pro X Superlight, црно
Глушец Logitech G Pro X Superlight, црно nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Најпрвин направив онлајн нарачка и избрав плаќање при достава затоа што не сакав да оставам број на картичка на сајтот (пошто прв пат нарачкувам).
Истиот ден, ми се јавија од Косовски број и ме прашаа дали ја потврдувам нарачката - на што потврдив и се разбравме на Англиски.
Денес - 28 декември - значи после 8 дена од нарачката, ми се јавија од карго (Хепло Пост) и ми рекоа дека се пред мене и да си го земам производот.
Платив на шоферот и со го земав пакетот - тој ми кажа дека не смее да го отвори да го видиме заедно и дека ако има нешто да се разберам со Жирафа.
Се качив дома и го отворив пакетот, уредно беше спакуван и со целофан (неотворен), си го отворив, го поврзав на компјутерот каде што направив Update на софтверот (Logitech G Hub веднаш го препозна и побара update)
и сега за сега се е ОК. Маусот е екстремно лесен и ми се допаѓа многу.
За разлика од тој што го имав Logitech G903 - downgrade е што нема toggle за infinite scrolling и менување на DPI преку копчиња - ама пак и го нема Double Click проблемот (сега за сега) што го имам на G903-ката.
Општо позитивно искуство со Жирафа од тоа што го гледам и сигурно ќе нарачувам во иднина од нив кога има добри понуди.
Во прилог слики од процесот.
Ако има некои прашања слободно пишете.

Порачан пред 8 дена, денес стигна здрав жив. Цена скоро 50евра поефтина него анхоч. Без никаков проблем. Џи хаб си го препозна инстантно.
Се на се доста позитивно искуство со дечкиве од “Гјирафа”
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликацијаПогледнете го атачментот 107919
Има и загрижувачки работи. Во случајов не можеш да бидеш 100% сигурен кој производ ќе го добиеш.
Јас само што нарачав нешто ситно, да ги пробам. Сепак се новиот тренд во градот. Како и да е, дури и да стигне се исправно, јас би се простил со гаранцијата уште пред купување.
Мислењето е автоматски споено:
Видете го Асусов колку е добар.
Погледнете го атачментот 107918
на нивната официјална фејсбук страница.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден