Мое мислење е дека ги прават од некој месинг лош али баш сите во кина, но има некој клонови кој им се погодени ептен пример релоад рта, од што им е погоден по 20 долари го продаваат, дрипер имам гоон рда феноменален е, мислам дека ако ставиш исти коилови на оргинал и на клон нема да има никаква разлика, користам Бонза кит механички исто работи како и клон од комп лифе што го имам купено, единствен проблем е колку волти пага и колку се ефективни во спровод на јачината од батеријата, има дечки на тубе ги тестираат цело времеПрифаќам, имав поинакво сознание.
A кога спомнав стеинлес стил мислев на атомизерите (не на жиците) кои ги декларираат како SS, но чим е така и нив не ги фаќа магнет.
Фала за одговорот. Јасно ми е дека целосна емулација не е можна - на атомајзери со дрипер. Мислев на некои првични насоки/вредности од кои би било најсоодветно да почнам да експериментирам... Инаку да истиот го имаме, Speed Revolution е и мојов дрипер (грешка бев за велосити). Не е баш популарен, слабо наоѓам гајдови и показни видеа.
@Metuzalem уместо темзисот замена, за меш, кола би била слична или подобра. Мада ептен рогот ми влезе во него.