hipo
user
Сега ја видов веста, нема нешто информации, ама некој изгледа си ја работи работата или 11-етиот хакер ги пријавил во полиција.
http://a1on.mk/wordpress/archives/352796
http://a1on.mk/wordpress/archives/352796
Баш сега слушнав на МРТ1, истово го кажаја.Вакви апсења се вршат релативно често во нашата држава, само обично не се медиумски покриени.
Значителна сума - мислам 5 до 10 години затворАбе ај... 100.000 евра голема работа.
Слушам меѓу притворените има и членови на форумов.
После чуди се како тоа имале пари да си играат со 30.000ден. GPU па ќе му здосади и прави Will it blend.
Можда не директно,не се знае тоа дали директно ги префрлале што не верувам,пошо е глупави или преку банки на кајмански острови преку виртуални сметки за да не е директен линкот ама којзнае,све е могуќеСпоред текстот на Сител, парите од украдените картици си ги праќале на свои сметки. How stupid can you get?
Не мора да значиБарајте го членот со најскап компјутер.
ај те молам објасни што е хакер, а што е сајбер криминалец?Хаха.. Ова порталиве стварно се неписмени. Не прават разлика помеѓу хакери и сајбер криминалци. лол
хахах одговоров е еднаков на бла бла бла или ништо не ми кажа, да префразираме кој хакер не е криминалец?Eпа сеа сајбер криминалец е како што и името ти кажува криминалец. А хакер од друга страна е поширока група...
Земи провери си white hat,black hat и слично и ќе видиш дека има разлика.
Значи по некоја логика секој сајбер криминалец е криминалец, а не секој хакер е криминалец
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден