Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Цените на рам меморија отидоа...тралала

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.797
12.808
Skopje
www.wemaxa.com
Ме чуди тоа што во ваква околина со плафонирани цени за хардвер кои за наш стандард се тотално несоодветни, со веќе неколку генерации ИТ писмени студенти по Финки динки минки, на единствениот ИТ форум во МК, не гледаме теми од типот: Како да го оптимизирам мојот Х години стар компјутер затоа што ми треба за ова-она-тоа. Интересно како нема никаков интерес а темиците се вртат околу кафемати, клими, веш машини и 0.003 акции од некоја америчка фирма.

Омлалдина не комуницира денешно време, нема никаков интерес или е по тик-ток / инста дум скролање на телефони само?

18 август 2019
1.232
1.209
Ме чуди тоа што во ваква околина со плафонирани цени за хардвер кои за наш стандард се тотално несоодветни, со веќе неколку генерации ИТ писмени студенти по Финки динки минки, на единствениот ИТ форум во МК, не гледаме теми од типот: Како да го оптимизирам мојот Х години стар компјутер затоа што ми треба за ова-она-тоа. Интересно како нема никаков интерес а темиците се вртат околу кафемати, клими, веш машини и 0.003 акции од некоја америчка фирма.

Омлалдина не комуницира денешно време, нема никаков интерес или е по тик-ток / инста дум скролање на телефони само?
Тие што завршиле Финки динки минки со знаење си имаат добри платички, па им е гајле за цените. Наместо да губат време со оптимизирање на стари компјутери, тие си купуваат нов кој ги покрива нивните потреби. А оние што дипломирале со евра немаат знаење за оптимизирање.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно