Готово дечко на мета си му сеа тука... Ја веќе му здодеав и немаат кој да реплицираат тука. Ти му се погоди како кец на десетка...Што и фали на понудава? И ова да не е скапо? MSRP на таа карта е 55к (зборам за MSRP цена на LHR т.е. Version 2 со поскапи материјали, саатници и се останато што е поскапено во 2021 поради пандемијата, не за „старата“ 3080
Почнаа троловите а? Види па уште се пингаат хахахаха! Мајко милаГотово дечко на мета си му сеа тука... Ја веќе му здодеав и немаат кој да реплицираат тука. Ти му се погоди како кец на десетка...
Готово дечко на мета си му сеа тука... Ја веќе му здодеав и немаат кој да реплицираат тука. Ти му се погоди како кец на десетка...
RTX 3060 Ti за 689,07 €Незнам колку ја знаете странава, но има и опција за деливери до МК. Старосватот Матична му стигна до дома (нели со царина/поштарина доплата.), но кул работа е што ти го одбива германскиот данок ако купуваш како странец.
Повелете:
ComputerUniverse.net
Ова воопшто не е убаво од твоја страна.Почнаа троловите а? Види па уште се пингаат хахахаха! Мајко мила![]()
Фала ти за инфово бро.Нарачај една 3070ти па пиши коа ќе стигне како си прошолНезнам колку ја знаете странава, но има и опција за деливери до МК. Старосватот Матична му стигна до дома (нели со царина/поштарина доплата.), но кул работа е што ти го одбива германскиот данок ако купуваш како странец.
Повелете:
ComputerUniverse.net
Јас на 4 гиги графичка ги испукав сите Tomb raider на High, моментално играм God of War на High со 62 фрејма, форца 5 на 94 фрејма.Уште одма заборавете 470-480-570-580ки - тоа више не вреди ни за ЦСГО. Ептен за донација ако правиш ПЦ па да ги купиш по 1500-2000ден и некои деца да израдуваш. Кој овде реално би купил такви картици за дома ?
Јас на 4 гиги графичка ги испукав сите Tomb raider на High, моментално играм God of War на High со 62 фрејма, форца 5 на 94 фрејма.
Така да еве јас би купил 580ка за дома.
Да не се лажиме дека не вреди за CS:GO.

Дабе сеа ми текна, коа бев во семиниферните тубули на татко ми зачув за еден деко шо бил локален шампион во барби:шминкер едишн.да се разбереме јас сум гејмер од времето кога пола од трујачиве на теми, таканаречени гејмери не биле ни родени, одев по турнири и правев пепел по сите играчници во градов![]()
Освен Слаџ фектори, од останатите копачи сум прочитал само тролање и лоши аргументи... али да, се изнасмеавме бар ако нишо друго.Може нема да кажат ништо паметно, ама барем ќе се смееме.
Тие се тие ликови, се пронајдоа како и секогаш, како беше она со мувата на капата?Освен Слаџ фектори, од останатите копачи сум прочитал само тролање и лоши аргументи... али да, се изнасмеавме бар ако нишо друго.
Мислењето е автоматски споено:
Не, extension имам симнатоАнхоч има Dark mode на сајтот?
Преку самсунг броусер дава така. Ако имаш дарк мод на него.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Страницава стварно има добри цени и на други производи. Сте купувале од овде? безбедно е?Оваа ви е на 30% попуст, да не кажете после не сум ви кажал.. моментално имаат 8 на залиха !!!
Си признавам Декса, тролам чат пат. Али и кога тролам пак кажувам поконструктивно нешто од твојте бумерско копачки контра-кукачки муабети.Тие се тие ликови, се пронајдоа како и секогаш, како беше она со мувата на капата?))
Страницава стварно има добри цени и на други производи. Сте купувале од овде? безбедно е?
Уште одма заборавете 470-480-570-580ки - тоа више не вреди ни за ЦСГО. Ептен за донација ако правиш ПЦ па да ги купиш по 1500-2000ден и некои деца да израдуваш. Кој овде реално би купил такви картици за дома ?
Ti smeta nesto ?Пак глупости трескаш и невистини гледам?
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден