Маша
user
- 24 април 2007
- 1.052
- 2.828
Ваљда во национален сообраќај. Не можеш да го користиш во роаминг, ниту пак во во мал шенген.Што им значи ова
национален интернет
Ваљда во национален сообраќај. Не можеш да го користиш во роаминг, ниту пак во во мал шенген.Што им значи ова
национален интернет
да во право си, али знаеш што е поентата ова колку што читам и разбирам, ова е за викендички пакет и сигурно е некој бежичен/4г, и сака да каже дека интернетот е само за во македонија, пример да не ти текне да го земеш во грција на одмор дека насловот им еПа нели е фиксен интернет ова. Т.е. за дома? Овие што ги прават понудиве се дрогирани кај сите оператори. Или намерно е оставено збунувачки да може да те заебат на крај.
Погледнете го атачментот 116144
Побарај си уште некое мислење, од друг салон, по телефон, пиши му на чатботот што им е на страната.Јас сум на А1 Combo, преку мобилен предавател. Ми рекоа дека не смеам да го мигрирам, дали навистина не смеам, не знам. Фиксни телефони се блокираа при преселба, рутерот го имам „шетано“ само стотина метри.
На некој од форумот му имале кажано максимум можел да се користи на 2 адреси. Јас го имам само пренесено на 2-3 пати во другата куќа, ама еднаш имаше многу слаба брзина, изгледа од местоположбата каде што беше поставен.Јас сум на А1 Combo, преку мобилен предавател. Ми рекоа дека не смеам да го мигрирам, дали навистина не смеам, не знам. Фиксни телефони се блокираа при преселба, рутерот го имам „шетано“ само стотина метри.
Ако имаш стара картичка, оди во салонот да ти ја дат нова.Кај мене воопшто не ни мрднува од Н+ и никако не сакаат да ми помогнат од а1 ме прават како фа да сум од марс.
Побарај си уште некое мислење, од друг салон, по телефон, пиши му на чатботот што им е на страната.
Знаеш колку пати имало различни мислења и колку се сите правилно информирани![]()
Немам потреба да го селам. Го шетав во околината да видам каков прием има. На мало растојание има многу подобар прием, ама џабе.На некој од форумот му имале кажано максимум можел да се користи на 2 адреси. Јас го имам само пренесено на 2-3 пати во другата куќа, ама еднаш имаше многу слаба брзина, изгледа од местоположбата каде што беше поставен.
www.a1.mk
Bonbon tjedni flat 70 hrk5гб роаминг интернет, баш ќе одам Хрватска на 12ти, фала им!
Е сега дали да ризикувам и да исклучам забрана за интернет во роаминг, или да си ја надополнам хрватската картичка за 10евра, совети?![]()
5гб роаминг интернет, баш ќе одам Хрватска на 12ти, фала им!
Е сега дали да ризикувам и да исклучам забрана за интернет во роаминг, или да си ја надополнам хрватската картичка за 10евра, совети?![]()
Bonbon tjedni flat 70 hrk
Никогаш не си на чисто со операториве, утре може да ти каже “си требал да бидеш на таа мрежа”, па “не ти се погодиле ѕвездите” “у хороскоп подзнкакот те је*ел” итн…
али најубаво во салон да си прашаш и така имаш време до 12ти, информирај се убаво, зашто да не ги искористиш.
А1 ако на апликацијата има да покажува екстра трошок па нешто приметиш одма гаси
Бев низ ЕУ (+Швајцарија) со активиран пакет за инернет роаминг, генерално ок е.5гб роаминг интернет, баш ќе одам Хрватска на 12ти, фала им!
Ова го знаете сите, така? Роаминг во Западен Балкан
Источен ЕУСекако, ама Хрватска не е Западен Балкан, они се ЕУ.
Источен ЕУ![]()
5te gb vo roaming=30denovi se za 27 zemji mejgu koi i del od euОтворам денес апликацијата МојА1 и се појави некој банер за некоја награда, кликам да видам што е, вика 5 гига интернет роаминг, активирајте...
Ок, за мене е касно, ко ми требаше си платив, ама ете инфо, за ако му треба некому, гратис даваат, валидни 30 дена. (Не сум сигурен дали е од роаминго за во ЕУ или неЕу)
Тоа е за постпејд, а на припејд преку апликацијата МојА1 нудат 5гига, ама националнен интернет, валид 30 дена.
Испратено од телефоно.
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден