Неодамнешна содржина од koret

  1. K

    Плата на програмер во Македонија

    Колкави се платите на програмер во Македонија? Од она што јас го знам се движат некаде помеѓу 300 и 500 евра. Програмер почентик со дипломиран или апсолвент на ПМФ или ЕТФ (ASP .NET и PHP) некаде се движат околу 18 000 денари, додека Јава некоја илјадарка повеќе најмногу поради недостигот на...
На врв Дно