А како да ја откажам.?
Ќе ја оставам па што сака нека биде јебига сеа тоа е тоа,@dim na struja
Штом е нарачано,
ризикувај,
не канцелирај.
(јас така "би играл")
Ако отиде на проверка, прати фактура и нека читаат, па ако ја пуштат ја пуштат, ако не здрави живи.
Лично, литар имам само еднаш нарачано, чисто ВГ од инавера.
Отиде на царина, пратив фактури/сметки/пејпал, утре-дента го пуштија, си платив 102-103.ден ако не се лажам за царинско чекирање.
Последната "масивна" нарачка,
500.мл-чисто PG, исто
Ми отиде на царина/проверка, си пратив на маил фактури, го пуштија, си платив 102.ден и си го подигнав.
(Nic скоро стално нарачувам по 100.мл-100мг и досега никоаш не застанал.
Коа нарачувам Nic, гледам тежината на пакетот да не е повеќе од 400.грама и по можност сумата на пакетот да не е повеќе од 45$)
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Ете знаев дека еднаш во овие неколку години и јас ќе ти се најдам барем еднаш на сета твоја помошКај има литро ПГ и литро ВГ заедно за 20 евра, да испокупам тоа. :hay:
(Поштарината јаде, толку ми е мене поединечно)
Ќе му мислам по 20 мај, сега е никотин приоритет. Да го запечатиме бункерот. :hay:
Не, не сум од Велес од Скопје сум, али кажи ќе помогнеме шо треба
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Пробај на 10ml, стави 5ml скамел и 5ml 555, остави ги ден-два да се врзат и пробај.јас во живот не сум ставил 2 ароми во иста манџа
Пробај на 10ml, стави 5ml скамел и 5ml 555, остави ги ден-два да се врзат и пробај.
А ментолот и јас си го користам поготово во топлите месеци за освежување![]()
овој полнач ми е подкожа влезен дали е добар $9.05 Authentic Nitecore UM10 Single Slot Li-ion Battery Charger - black / DC 5V input / DC 4.2V output / w/ USB cable at FastTech - Worldwide Free Shipping