MikickoHC
user
Top AFCA Griffin-от Top AFC или Standard го нарачавте?
Ќе го пукам него по вашите препораки, уште само горново прашање да ми го одговорите, па да бидеме во ист тим![]()
![]()
Sent from my C6603 using Tapatalk
Top AFCA Griffin-от Top AFC или Standard го нарачавте?
Ќе го пукам него по вашите препораки, уште само горново прашање да ми го одговорите, па да бидеме во ист тим![]()
![]()
A sledniot mesec bide Kako mene SMOK TF RTA G2 PA na istiot Pasuva I glavata so 4 namotki ama mene MI e dovolno taa so 2Top AFC
@kjosmofon @Mihajlo MichoДечки, има некој DIY течност за продавање, течноста што ми беше оставена на зреење цело време си рачунам дека се 100мл. а сум смучкал изглеа последните 50мл. од кои веќе потрошив 20-30мл. (локација Скопје)
Jaс цело време СС жицата ја терам на повер мод, исто и луѓе што ми се блиски а и ти ги знаеш дел од нив@kjosmofon @Mihajlo Micho
edit- Момци зошто на втц мини кога одам на сс316 за да ја користам температурната контрола ми вели protection и не можам да ја користам таа опција? ( да, сс3116 е жицата и во Power mode убаво си работи?)
Vaporesso GeminiАцеЛуд сигурно не е онлине па ќе пробам да ти дадам одговор зошто тука ни е размислувањето а и 90% имаме иста опрема. ТФВ4 е добро чудо ама веќе е изгустирано а грифинот го порачавме. Сега во моментов Парам ОБС Цриус што е играчка во споредба со Грифинот. Во кратки црти или Griffin ili Smok TF-RTA G2
Digni temperarura ili imas mnogu pamuk i e suva namotkata, imam taze mleko od ednorog ako si za test pisi@kjosmofon @Mihajlo Micho
edit- Момци зошто на втц мини кога одам на сс316 за да ја користам температурната контрола ми вели protection и не можам да ја користам таа опција? ( да, сс3116 е жицата и во Power mode убаво си работи?)
Некаде ти допира греачот на базата или ти е како класичен кантал направен (без размак меѓу намотките) или најверојатно како мене што ми правеше извади атомизерот исчисти убаво центар пинот на модот и атомизерот прочепкај по греачот малку и повторно склопи го или провери на колку степени ти е ставена заштитата.@kjosmofon @Mihajlo Micho
Oва се покажува од старт дека ќе биде лидер SMOK TF-RTA G2 a + 8$ ја имаш главата со 4 греачи G4Vaporesso Geminipoznat kako Griffin killer ili Griffin na steroidi ali vo cenoven rang smok definitivno mada imam nekolku grifini koi se odlicni za setap na visoki snagi.
U sekoe vreme imam okolu 50aromi i pravam driper linija so max vg 75/25 ali bilo kakov odnos sakas ne e problem, lokacija karpos4 tel. 075 755 472Дечки, има некој DIY течност за продавање, течноста што ми беше оставена на зреење цело време си рачунам дека се 100мл. а сум смучкал изглеа последните 50мл. од кои веќе потрошив 20-30мл. (локација Скопје)
Griffin go probavme Smokot e naracan.... So novi izvestuvanja naskoroOва се покажува од старт дека ќе биде лидер SMOK TF-RTA G2 a + 8$ ја имаш главата со 4 греачи G4![]()
![]()
Јас на времето пробав вакво чудо евод или слично беше незнам тачно шо марка но не беше тоа како цигара.. далеку од цигара беше филингот башка одржавање ово оно треба а и ми спомнаа некои дека формалдехид стварале електронскиве и толку беше од електронскава за мене...
И сега си пушиш обични цигари или скрос ги откажа?Јас на времето пробав вакво чудо евод или слично беше незнам тачно шо марка но не беше тоа како цигара.. далеку од цигара беше филингот башка одржавање ово оно треба а и ми спомнаа некои дека формалдехид стварале електронскиве и толку беше од електронскава за мене...
Никотинска зависност тешко се откажуе... али поради тоа што сакам да докажам дека можам без никотин ги имам паузирано неколку пати по 5/6 месеци но не сум ги откажам комплетно едноставно праам паузи и тренирам самоконтрола од време на времеИ сега си пушиш обични цигари или скрос ги откажа?
Можеш да пробаш и со медитација, еден мој другар на тој начин ептен убаво почна да ја контролира никотинската зависнот.Никотинска зависност тешко се откажуе... али поради тоа што сакам да докажам дека можам без никотин ги имам паузирано неколку пати по 5/6 месеци но не сум ги откажам комплетно едноставно праам паузи и тренирам самоконтрола од време на време![]()
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден