ја има, и на сликата погоре ја имашЗначи SS жица и крај на приказната.
Него има ли таква жица на FT?
Или да пробуваме со таа пчеларската![]()
VTC mini
Тие што имаат искуство со овој мод нека пишат кратки исуства околу него, позитивни-негативни работи и.т.н.
Евентуално ако може и една споредба со IPV D2.
btw прочитав неколку мислења на FT, а и вака некако многу лично изгледа, примамлив дисплеј, богато мени, па некако ме зачеша прстето- инаку љубител сум на вакви мали модови со една 18650 батерија
Puff
p.s. Многу се нервирам што ги скинаа 2Puffs drip-tip's од FT, мене ептен ми легнаа (зборам за оние со 2 гумици).
У коментарите некои викаат дека има ер контрол под 510конекторот како кај кајфун в4 а некои викаат дека и со бјути силиконски прстен може да се контролира ерфлоу.и јас го гледав добар е али нема аир котрола
Не ти е јако 16NIC ?Јас денес ќе дегустирам. Ако ме нема сум се отрул
До сега само Italian Cheese пробав и има ист вкус како оние смоки-тркалца со сирење ако сте ги пробале, ги има по нашиве продавници.
![]()
Не ти е јако 16NIC ?
На што опрема ги вејпаш и на колку ватажа ?
Наредно почни сам да си правеш чорбиПоевтино е
Puff![]()
Јас денес ќе дегустирам. Ако ме нема сум се отрул
До сега само Italian Cheese пробав и има ист вкус како оние смоки-тркалца со сирење ако сте ги пробале, ги има по нашиве продавници.
PROJECTOR CEILING MOUNT WANBO, 328 x 141 mm, max.5KG, SILVER, WBCA01
2.000,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
USB Flash Drive Type-C 256GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/256GB
1.480,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден