Chiller
user
Нема шанси денес, дури понеделник.mislam preku aplikacija na stopanska dali bi mozelo denes?
Нема шанси денес, дури понеделник.mislam preku aplikacija na stopanska dali bi mozelo denes?
исто мислев и јас али со виза директ легнаа одмаНема шанси денес, дури понеделник.
Да ми дадоа мене нова Visa креднитна,update: Пред 1 недела стигна смс дека може да се подигне новата Мастер картичка од стопанска.
Подигната новата после 2 месеци одкако стигна смс за промена на картичката.
Сепак ги менуваат иако некој погоре спомна дека повторно му дале виза картичка
Halk se deli so poniski trosoci od drugite i Komercijalna tuka nekadeШто им стана на банкиве наши. На секои 3/4 месеци нови тарифници, со повисоки цени. Повеќе немаа 30/40 денари месечно. Сега 150/200 е веќе основен паќет. Потоа следува 350/400 денари а и повеќе.
Доживотен пакет за 0ла меѓутоа немаш вадење на други банкомати како на стандардот а прокредит се слаби со банкоматиВо procredit banka имате промоција: Доживотен пакет за 0 денари.
Можно е.Вероватно правеле надградба.
Апдејт:Можно е.
Ама изгледа и денес им трае надградбата
Пак пробав (два пати во ГТЦ, во размак од саат време) на банкоматот од Халк, и веднаш по искуцување на ПИНот, ми ја исфрла надвор со пораката: земете ја вашата картичка. Толку.
Отидов да видам преку „туѓа“ банка дали ќе можам да извадам пари, банкоматите на стопанска ги посетив, ставам пин- и продолжува натака. Ај си реков, надежно е.
Арно ама, одбирам да извадам пари....и не ми дава, излегва картицата.
Изгледа ќе треба да се оди во банка, да се праша.
Ама на пензионери е картичкава, малце ќе биди повуци-потегли![]()