ВИП пошта се најлоши од сите.Мене една недела ми седеше пакетот на царина.Сега дреме во магацинот.вип пошта не сака да го земе пакетот од тему од царина вееќе 3 дена, а ВИАПОСТ за неколку часа го зеде, преку ноќ Прилеп, преку ден курир го донесе.
Знаеш како викаат?ТРПЕНИЕ СПАСЕНИЕ.Кај мене уште стои во првиот магацин и само апдејт направиле OUT FOR DELIVERY.Ги чекам до 23 декември кога можам да поднесам REFUND.Ако ми ги достават покасно ќе ми излезат бесплатно и плус ќе им ставам една звезда во рејтинг дека доцнат пратки низ цела Македонија па дури и оние што треба за еден ден да ги испорачаат што се купени во Скопје.Ако не ми достават ќе напишам дека е украдена од нивна страна заедно со еден куп други пратки а ќе ги пофалам Виа пост и Еко логистик како експресни пошти и да прекинат соработка со Вип пошта.И во двата случаеви се веќе ставени во МАТ позиција што би рекле старите ОД СИТЕ СТРАНИ ЃОРЃИ САРДИСАН.ВИП пошта се најлоши од сите.Мене една недела ми седеше пакетот на царина.Сега дреме во магацинот.
Ќе чекаш 7 дена како што е кај сите.вип пошта не сака да го земе пакетот од тему од царина вееќе 3 дена, а ВИАПОСТ за неколку часа го зеде, преку ноќ Прилеп, преку ден курир го донесе.
Знаеш како викаат?ТРПЕНИЕ СПАСЕНИЕ.Кај мене уште стои во првиот магацин и само апдејт направиле OUT FOR DELIVERY.Ги чекам до 23 декември кога можам да поднесам REFUND.Ако ми ги достават покасно ќе ми излезат бесплатно и плус ќе им ставам една звезда во рејтинг дека доцнат пратки низ цела Македонија па дури и оние што треба за еден ден да ги испорачаат што се купени во Скопје.Ако не ми достават ќе напишам дека е украдена од нивна страна заедно со еден куп други пратки а ќе ги пофалам Виа пост и Еко логистик како експресни пошти и да прекинат соработка со Вип пошта.И во двата случаеви се веќе ставени во МАТ позиција што би рекле старите ОД СИТЕ СТРАНИ ЃОРЃИ САРДИСАН.
Мислењето е автоматски споено:
Ќе чекаш 7 дена како што е кај сите.
И што мислиш кога ќе напишат дека сите корисници ги одбиле пратките Тему тукутака ќе им поверува?Цела штета поштата ќе ја плати и на крај ќе биде исклучена за било каква достава.Кога ќе добиеш REFUND следи го пакетот дирекно на ВИП Пошта бидејќи кога ќе помине рокот тие намерно ќе стават дека ти си ја одбил пратката.
Јас си добив refund + бонус и пратка БЕСПЛАТНО. Вработената прво не сакаше да ми ја даде пратката бидејќи примети дека е одамна и дека им рекле VIP Пошта пратките што доцнат да не се дават. Јас и реков дека си ја чекам пратката и дека сум си платил, зошто да не ми ја даде. И на крај нормално си ја добив.
од трансфера пред една недела мене ми стигна преку ЕЛСTransfera кој ги носеше кај нас?
Predato kuriru Završen 10.12.2025 16:30 U distributivnom centru Završen 11.12.2025 11:20
update: temu ми известија дека е изгубена пратката па си добив refund, после некој ден добив нов update дека е кај ВИП во дистрибутивниот центар. Од 11ти декември си стои така статусот.Нарачка од 16ти ноември, уште е in transit to the airport
MONe/VIP
да частишИзгледа само јас немам лошо искуство со ВИП. На 5ти од Царина отиде кај нив и утредента ми ја донесоа.
Погледнете го атачментот 156874
гг местеноИзгледа само јас немам лошо искуство со ВИП. На 5ти од Царина отиде кај нив и утредента ми ја донесоа.
Погледнете го атачментот 156874
Ти стигна ли?Незнам што им значат овие не предадена-> предадена.
Уште е во магацинот ,a на броевите никој не се јавува.Ти стигна ли?
Оценките се за производите, не за испораката.Нормално дадов само една звезда на Тему и нагласив дека испораката е многу бавна.
кај те праќаат да одиш за подигање, на адресава што им е на Google?Јас ја земав пратката после цели 31 ден! На 17 ноември платена на 18 декември земена! Ми стигна порака на вибер дека можам да ја подигнам и си ја земав.Кога видов дека само пензионери ги разнесуваат пратките со службени возила на Вип пошта се ми се разјасни.Не бадијала старите викаат РИБАТА ОД ГЛАВАТА СМРДИ А НЕ ОД ОПАШКАТА. Нормално дадов само една звезда на Тему и нагласив дека испораката е многу бавна.
Ти стига порака на Вибер дека пратката ти е во тој и тој магацин и можеш да ја подигнеш во наредните 2 дена од 9 до кај 16.кај те праќаат да одиш за подигање, на адресава што им е на Google?
хахаха точно е ова хаха, и кај мене дојде таков некој доста постар со мало количе.Јас ја земав пратката после цели 31 ден! На 17 ноември платена на 18 декември земена! Ми стигна порака на вибер дека можам да ја подигнам и си ја земав.Кога видов дека само пензионери ги разнесуваат пратките со службени возила на Вип пошта се ми се разјасни.Не бадијала старите викаат РИБАТА ОД ГЛАВАТА СМРДИ А НЕ ОД ОПАШКАТА. Нормално дадов само една звезда на Тему и нагласив дека испораката е многу бавна.
Не го гледам, каде е точно тоа? Ми дава само за производите, не за испораката.Има во Track делот кога ќе ја означи тему порачката за испорачана да дадеш оценка дали било добро околу испораката или не и да дадеш коментар што не чини...
Може мисли на ова..Не го гледам, каде е точно тоа? Ми дава само за производите, не за испораката.
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден