Никој?Ќе ви избегам од tapatalk тема (извинете, никогаш не сум го сакал тоа чудо!) и ќе прашам, бидејќи не знам каде да прашам на друго место:
Од кај испаднаа, user, poweruser, OG, hello world итн?
Сменети се а никаде не е ништо пишано или сум испуштил?
tnx.
Не дека некому му е гајле, ама јас сепак ќе си се изјаснам дека ни мене не ми се допаѓаат. Многу ми се генерички ко placeholders некои. Кога видов "user" кај мене кога се најавив, прво што помислив е дека нешто не се вчитало ко што требаНикој?
И кај мене исто, мислев да не е до мене ама ете не било.Форумов е ужасно спор деновиве или до мене е?
Форумов е ужасно спор деновиве или до мене е?
Бев на исто мислење дека во мојот интернет е проблемот, ама ете, изгледа малку пошироко бил распространет овај „баг“.И кај мене исто, мислев да не е до мене ама ете не било.
Некако да се договориме да не ги архивираш има шанси или слабо?овај @Fatal1ty_ изгледа е до толку багнат, што не сфаќа дека си архивирам тука тоа што бришете без нотификации. он или друг мод, што ве знам, од администрација исто лајно сте ко на Грујо бубашвабчињата.
зашто сеа имам и докази дека сте нацисти, чим спомнав име тука за тоа играчката од не знам кај, што не ме ни занимаше гугл да отворам што не се ни пријавив нигде да ја добијам, одма тука некои цинични петарди, до толку- што ако решам ја кога сакам, ќе ве спукам до толку да само од Јапонија можат адресата да ви ја пристапат
и така, си пријавувам багови, и се смеам на тоа кој ме сфаќа сериозно, а кој ја чита апсурднава комедија- мислам само французи ќе ме сфатат, метадонци многу тешко
Уште еден пролупан член, ништо ново. Туку пак нешто зеза форумов, по пола минута отвара страна.
Исто, ужасно споро.Уште еден пролупан член, ништо ново. Туку пак нешто зеза форумов, по пола минута отвара страна.
Добро е сега, ама излезе друг проблем. Не си дал ќебапи...Проблем со брзината треба да е минато. Пријавете ако сеуште прави проблеми кај некој.
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден