Зборуваш за тој 32999ден?Да. 5700У ти е најдобар избор од тие (ако има само 12Гб меморија) има многу подобра видео картичка и повеќе јадра - побрз...
Зборуваш за тој 32999ден?Да. 5700У ти е најдобар избор од тие (ако има само 12Гб меморија) има многу подобра видео картичка и повеќе јадра - побрз...
Da da..Зборуваш за тој 32999ден?
Никад не сум видел китови со лаптоп да одат фабрички. Е сега каков е додатен флет и каква е таа гумичка не знам,ваљда ви виделе ако ставиш некој линк.За да се стави додатен ссд 2,5 во лаптоп нели треба флат кабелче за поврзување со плочата и една гума за дискот колку можев да видам по видеава на јутубе. Дали овие работи доаѓаат со лаптопот во кутија или треба посебно да се набават? Никаде не видов да се продава ваков кит кај нас
на ова мислев (незнам точно како се вика хаха)Никад не сум видел китови со лаптоп да одат фабрички. Е сега каков е додатен флет и каква е таа гумичка не знам,ваљда ви виделе ако ставиш некој линк.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
Онака ме интересираше за потака ко ќе земам лаптот, ќе ми останат 2 ССД-ја од стариот па да се искористи нешто (имам 4 надворешни веќе така да не е опција тоа)Јас кога барав немаа ни анхоч ни сетек.Види аитоникс дали можат да ти набават они се сервисери али ипак мој совет е од алиекспрес поефтино ке поминеш.
Ама ова дали иде вака и дали постои воопшто место за ваков апгрејд зависи и од самиот лаптоп. Значи треба да видиш тој што ќе го земеш кои апгрејд можности ги нуди.на ова мислев (незнам точно како се вика хаха)
View: https://www.youtube.com/watch?v=6SQPp6kJmjY
Мислењето е автоматски споено:
Онака ме интересираше за потака ко ќе земам лаптот, ќе ми останат 2 ССД-ја од стариот па да се искористи нешто (имам 4 надворешни веќе така да не е опција тоа)
па не баш. повеќето може да имаат место за M2 NVME. Но многу често и тоа е залемено директ на матичната плочаПа скоро сите понови лаптопи имаат опција за вградување 2,5 сдд/хдд
Ви треба ова ако е за лаптоп lenovo gamingЗа да се стави додатен ссд 2,5 во лаптоп нели треба флат кабелче за поврзување со плочата и една гума за дискот колку можев да видам по видеава на јутубе. Дали овие работи доаѓаат со лаптопот во кутија или треба посебно да се набават? Никаде не видов да се продава ваков кит кај нас
Добро што спомна, туку дали овие Кабелчиња се за општа употреба или има секој лаптоп за него? И како им е името на англиски точно, како се водат?Пазете што правите со овие сата кабелчиња, немаат сите ист pinout и не се interchangeable, да не кукате после не се пали лаптопот.![]()
Не треба фала за понудата, јас само прашав за овие кабелчиња дали што како и каде може да се набават кога ќе дојде времеВи треба ова ако е за лаптоп lenovo gaming
Ако има некој потреба нека дојде пп
Во главно овие кабелчиња се секој призводител посебен пин-оут има.Пример од делл на леново не работи а и може да се деси проблем на плоча.Најубаво е да се внимава при набавка.Добро што спомна, туку дали овие Кабелчиња се за општа употреба или има секој лаптоп за него? И како им е името на англиски точно, како се водат?
Мислењето е автоматски споено:
Не треба фала за понудата, јас само прашав за овие кабелчиња дали што како и каде може да се набават кога ќе дојде време![]()
може е преку програмче пример: StopWinUpdates или StopUpdates10Како се гаси упдејт на win 10?
Aliexpress? HDD cable for тој и тој лаптоп?И како им е името на англиски точно, како се водат
Да му го рокнам ова на Виндовсот ? После може да се врати у нормала ?може е преку програмче пример: StopWinUpdates или StopUpdates10
Изгаси лаптопот и не го уклучувајКако се гаси упдејт на win 10?

HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден