Vo lycamobile pobrzo ke dobies, iako se 5/6 operatori.... HaaaaaЧекал @tbred 45 минути и му земале 5 денари и му спуштиле.
Уа за форумов што не подржува mp4, а подржува AVI
Погледнете го атачментот 116425
Imam prashanje, kako?Чекал @tbred 45 минути и му земале 5 денари и му спуштиле.
Imam prashanje, kako?
+386 30 XXX 150Дали кај некој друг ѕвонат броеви од Словенија неколку пати и исклучуваат? Денес три различни броеви. Немам роднини ни врски во Словенија.
Ова делува како wangiri измама. Мислам дека операторот е должен да спречи такви повици, ама им се има промакнато денес и на А1 а и на Телеком.Дали кај некој друг ѕвонат броеви од Словенија неколку пати и исклучуваат? Денес три различни броеви. Немам роднини ни врски во Словенија.
update: Поднесено барање на 24 авг за VDSL експресно одбиено од телеком на 26 авг (а1 заборавија да ме известат иако така ми рекоја), причина: немало техничка можност преку 1,2км сум бил далеку што не е точно. Педерска работа...поздШто направи, праша?
Пробај преку а1 live shop да средиш за VDSL, нека испратат налог и ти кажи им колку си одалечен од централа за да го внесат и тоа во налогот и пиши ако ти средат.update: Поднесено барање на 24 авг за VDSL експресно одбиено од телеком на 26 авг (а1 заборавија да ме известат иако така ми рекоја), причина: немало техничка можност преку 1,2км сум бил далеку што не е точно. Педерска работа...позд
Ќе го пробам и тоа ама ќе пробам и преку контакт центарон, ме фати инаетПробај преку а1 live shop да средиш за VDSL, нека испратат налог и ти кажи им колку си одалечен од централа за да го внесат и тоа во налогот и пиши ако ти средат.
Знае ли некој дали 12PM поддржува 5G ако пуштат A1? A2411 модел.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ja updateiras na iOS 16 treba veke da raboti 5G i za iPhone.Знае ли некој дали 12PM поддржува 5G ако пуштат A1? A2411 модел.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пробав и тоа, малце се направив на 3 и пол дека имав предходно поднесено барање и одбиен дека сум...налогот не можел да биде со колку сум одалечен од пошта, тоа телеком го правело и на крај виде дека сум поднел барање и сум бил одбиен и то е то..заглавив на ADSLПробај преку а1 live shop да средиш за VDSL, нека испратат налог и ти кажи им колку си одалечен од централа за да го внесат и тоа во налогот и пиши ако ти средат.
Јас немам баш верба на тие работи. Првично и немаа поддршка за eSIM за ајфони, само за Самсунг демек, иако стоеја на листа. Прашав зошто знам дека тие што имале 5G имаат mmWave антена.
Да, го има како опција, ама во мојов град нема сеуште 5Г мрежа.Ako ja updateiras na iOS 16 treba veke da raboti 5G i za iPhone.
јас користам комбо box м брзината варира од 35-45 mbps модем даваат zte mf286 r направи speedtest на мобилен слична брзина ќе добиеш и на комбо boxНекое инфо за A1 Combo Box (A1 Net M)? Стабилност, брзина? Бидејќи сум меѓу 2 згради па незнам како би бил сигналот и брзината на интернетот (на мобилен е 4Г ретко 4Г+) и дали ттреба нова телефонска линија или може да се искористи постоечката)
Speestest so a1 telefon, modemot najblisku do prozor, mozes i da menuvas lokacii kade sto imas naj jak signal... Imas kup app, na playstor...Некое инфо за A1 Combo Box (A1 Net M)? Стабилност, брзина? Бидејќи сум меѓу 2 згради па незнам како би бил сигналот и брзината на интернетот (на мобилен е 4Г ретко 4Г+) и дали ттреба нова телефонска линија или може да се искористи постоечката)
Па како што пишав погоре се наоѓам на незгодна позиција (меѓу 2 згради) и тестовите на мобилен (правени пред 1 сат) се од 3-7мб со различни сервери е сега дали е вака моментот или стално незнам. Додатен проблем е што мора договор на 2 години да се направи (плус моментално имам комбо пакет тв+нет+тел) ама пишува дека ако не е задоволителен нетот т.е брзината може да се откаже во рок од 10 дена...И далирутерот што го даваат ќе фаќа подобар сигнал од мобилниов? (4 црти)јас користам комбо box м брзината варира од 35-45 mbps модем даваат zte mf286 r направи speedtest на мобилен слична брзина ќе добиеш и на комбо box
Би требало подобро да го фаќа сигналот плус со модемот и антени даваатПа како што пишав погоре се наоѓам на незгодна позиција (меѓу 2 згради) и тестовите на мобилен (правени пред 1 сат) се од 3-7мб со различни сервери е сега дали е вака моментот или стално незнам. Додатен проблем е што мора договор на 2 години да се направи (плус моментално имам комбо пакет тв+нет+тел) ама пишува дека ако не е задоволителен нетот т.е брзината може да се откаже во рок од 10 дена...И далирутерот што го даваат ќе фаќа подобар сигнал од мобилниов? (4 црти)
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден