Дечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Испратено од ALE-L21 преку IT.mk форум апликација
9 проДечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Xiaomi redmi 9 proДечки мала помош. P40 lite или Xiaomi redmi 9 pro?
Само да имаше саглам линк од Camera Go некаде ќе пробавме одамна. Сѐ е модирано, по некои горе доле сумљиви сајтови.
Сите со постари уреди, поготово ентри левел и exynos/MTK пробајте ова
Другови и другарице ми треба нов телефон до максимум 100евра (6000денари). Ќе се користи за месинџер/вибер и форуми читање. Игри и камера не се битни.
Во таа цена влагаат Alcates 1s и Vivax fly5 lite.
Кој е подобар, или пак ваша препорака?
Благодарам
Само AlcatesМоментално се користи телефон од 2015 со 1гб рам, но полека почнувс да откажува. А и толку се можностите. Гледам и blackview, cubot, ама не се разбирам...
Нокија веќе нема од тие 2.1/2.2?Само Alcates
Blackview беа океј ама сеа се усрани.
вакво нешто?Hoco LS18 dual lightning digital audio converter | Mobelix Премиум Мобилара
Видов дека ова е за iPhone . Мене ми треба за Xiomi Mi9 сo c-type 2.0 што е дали знаете кај можам да најдам
Сакам да земам телефон на договор од А1 со пакет A1 Neo M па ве молам за бест бај од овие модели, може и некој друг во тој прајс рејнџ.
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Со тоа што на последниов модел на ГСМ арена стои ова:
no Google Play Services
![]()
Дали е тоа битно или?
Најдов некои фиксови на нет за него, ама дали работат?
Или да не ризикувам?
Не ова е само со c-type и 3.5mm имам такво јас барав да има и за полнење c-type и 3.5mm за слушалки/auxвакво нешто?
![]()
Сакам да земам телефон на договор од А1 со пакет A1 Neo M па ве молам за бест бај од овие модели, може и некој друг во тој прајс рејнџ.
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Со тоа што на последниов модел на ГСМ арена стои ова:
no Google Play Services
![]()
Дали е тоа битно или?
Најдов некои фиксови на нет за него, ама дали работат?
Или да не ризикувам?
Ем поефтин, е подобар. Јас не би се мислел. RN9P во секој поглед го тепа А51.Сега ги отворив линковите и RN9Pro го дава со различен пакет од А51.
Значи се разликуваат само 1000 денари во истиот пакет:
![]()
![]()
Имав RN3Pro и ми се зезна микрофончето, сепак мислам дека Самсунг е со подобар квалитет, или пак Шаоми се подобрени во денешно време?
За нијанса е подобар Редмито, ако е квалитетот тој би го земал Редми.
Ве молам за уште некое мислење според овој пост?
Фала!
Дефинитивно RN9PСега ги отворив линковите и RN9Pro го дава со различен пакет од А51.
Значи се разликуваат само 1000 денари во истиот пакет:
![]()
![]()
Имав RN3Pro и ми се зезна микрофончето, сепак мислам дека Самсунг е со подобар квалитет, или пак Шаоми се подобрени во денешно време?
За нијанса е подобар Редмито, ако е квалитетот тој би го земал Редми.
Ве молам за уште некое мислење според овој пост?
Фала!
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден