Латиница во 2019...
Користи ја, може со некој иден договор ќе ни ја забранат и неа.
Може е од мобилен или е во странство. На мобилни и во странство нема мк поддршкаЛатиница во 2019...
Може е од мобилен или е во странство. На мобилни и во странство нема мк поддршка![]()
apdejtirav na ios 13, nema MK poddrska se ceka SMK poddrska vo megjuvreme Tim Cook vika koristete latinica i ne mora zapirki da stavate a korun neka ne se pravi pameten imase иПхоне na vremeto ama izgubi vkus totalno
apdejtirav na ios 13, nema MK poddrska se ceka SMK poddrska vo megjuvreme Tim Cook vika koristete latinica i ne mora zapirki da stavate a korun neka ne se pravi pameten imase iphone na vremeto ama izgubi vkus totalno
Еве ти пример, наједноставен : имам мејл на гмаил. Да се поврзам на секој сервис шо го користам, трба на секој факин тајм да внесам user и pass, плус 2 factor auth.... Попара. Не можев да сменам КОЈ САКАМ РИНГТОН(без да користам ајтунс и 2 апликации) . Базична работа, ама ете, ја нема. Блутут префрлање на фајл на андроид телефон... Заборај на то. Да редам уште?
Ти опаднала интелигенцијата, не приметуваш дека го бранам...
Џабе го браниш, штом не го купуваш, не даваш пари на Apple, не си од нашата партија!
Абе чоек како да купува. Купував 3гс, 4с, 5ц, 6с плус ама претераа. Само прокувани можат да фрлаат пари за јаболкото кое од пред две години, не е гризнато туку црвосано, скапано. Светот мои мили, посебно во мобилната индустрија останува само на Кинези. И врапчињата тоа го знаат.
Особено апликациите се супериорни, и работат многу помазно од секој андроид.
Членови на комисијата кои ќе одлучат што е „мазност“.Пиши пп кога си слободен да видиме на лице место. Ова го слушам долго време, а не е вистина.
Гратис p30p имаш ако е така, јавно кажувам.
Пиши пп кога си слободен да видиме на лице место. Ова го слушам долго време, а не е вистина.
Гратис p30p имаш ако е така, јавно кажувам.
Сепак ќе оставиме на објективната комисија тоа да одлучи.Абе Вибер 5 секунди се отвара, да не збориме за fb xd
Не те разбрав,оваа продавница е во Скопјене е во нмк ама добро
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lumia 1520, доволно за во комисија да влезам?@draganamon јас не би менувал iPhone 7 Plus за Huawei P30 Pro, едино ако сака со доплата...
@Avid се пријавувам за комисијата, имаме по еден со Андроид и ајфон, ни фали трет со Windows Phone сега.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден