MartinJack3d
hello world
- 21 октомври 2016
- 119
- 85
Druze ti falat led diodicki pozadi monitorite, mislam deka mn podobro ke ti izgleda plus podobro za ocite. Gi ima po 300-400 denari se 5metra led diodi komplet na net, ako ne najdes gi ima vo Maximo Lightning - SKopje i Kumanovo
Имам во план такво нешто фала ти за препораката, но чекам прво да ми пристигнат некои работи за cable management пошто лом ми е со кабли, па да видам како би стоел и на крај завршна фаза би ставил лед лентичка. Иначе каде се наоѓа Maximo Lightning во Скопје ? 300-400денари за 5 метри воопшто не е скапичко.
Ги калибрираше мониториве или фабрички се? Машала ама ги калибрирале Филипс, до пиксел ги средиле панеливе, нема никаква разлика...Излеа нема лабаво коа се работи за IPS, а и првпат гледам IPS да извадат Филипс, брао за ценава.
Ги калибрираше мониториве или фабрички се? Машала ама ги калибрирале Филипс, до пиксел ги средиле панеливе, нема никаква разлика...Излеа нема лабаво коа се работи за IPS, а и првпат гледам IPS да извадат Филипс, брао за ценава.
Дефинитивно ова ќе биде бес бај периодов, за препорака.
Ама колку и да си искрен, изборот на монитор за таа цена нема подобар во моментов. IPS панел си е IPS и на шашма да си ги земал, си земал прав продуктСе е на фабричко, ништо немам чепнато хаха. Искрено супер цена се, и не ми се инвестираше нешто многу во монитори пошто не сум тој тип што би се замарал околу боите на мониторот. Искрено многу сум задоволен![]()
Се двоумам меѓу филипсот и овој самсунг
Anhoch PC Market Online - Monitor 24" LS24F352FHU Samsung LED PLS Full HD 1920x1080, VGA, HDMI, 4ms Super Slim
Ќе згрешам ли ако го земам самсунгот?
Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk
Нема да згрешиш, добар е и самсунгот, исто PLS=IPS панел.Се двоумам меѓу филипсот и овој самсунг
Anhoch PC Market Online - Monitor 24" LS24F352FHU Samsung LED PLS Full HD 1920x1080, VGA, HDMI, 4ms Super Slim
Ќе згрешам ли ако го земам самсунгот?
Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk
Да знаеш дека мора да користиш Display port кабел иначе нема да ти работи.МСИ МАГ241ЦР од Анхоч. 16.610 денари. Сега за сега изгледа одлично ама мака мачам со местењево на херцажа заедно со синкот затоа што имам нвидиа графичка. Добредојдени се мислења како да го наместам затоа што првпат купувам монитор со толку опции. Досега само сум ги уклучувал и играл.Погледнете го атачментот 71256
Испратено од MI 8 преку IT.mk форум апликација
ScreenshotМСИ МАГ241ЦР од Анхоч. 16.610 денари. Сега за сега изгледа одлично ама мака мачам со местењево на херцажа заедно со синкот затоа што имам нвидиа графичка. Добредојдени се мислења како да го наместам затоа што првпат купувам монитор со толку опции. Досега само сум ги уклучувал и играл.Погледнете го атачментот 71256
Испратено од MI 8 преку IT.mk форум апликација
Процесорот и матичната од Анхоч, 10 200 и 6200ден, глушецот од ДДстор од пред некоја недела кога беше на акција, рамот од Англија околу 150 евра@RagingDemon -Од каде? Цена? И со здравје да се служиш
Во кој смисол не си ги гледал игрите со 390х?Малце каснам, пред месец дена ја земав од @gOJDO и земајќи во предвид дека пред тоа имав R9 390x, а компјутерот 90% само за играње и мал дел PS или Illustrator, со графичкава сфатив дека 40% од игриве не сум ни ги гледал хахаха. Лоша страна е што сега испадна дека све друго на компјутерот ми е библија, па дури и Botlleneck Calculator вика Your processor is too weak for this GPU. Други слики за жал немам од графичката бидејки неможев да дочекам да ја монтирам.
Погледнете го атачментот 71296
Погледнете го атачментот 71297
Уште еднаш извинете за печатната грешка![]()

Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден