FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.570
- 19.275
Нормално е. Само што не се длабоко интегрирани како на другите верзии.Ја инсталирав LGBT верзијава и сега за сега е ок. Приметувам ИМА onedrive, defender и медиа центар итн...
Дали е тоа нормално?
Нормално е. Само што не се длабоко интегрирани како на другите верзии.Ја инсталирав LGBT верзијава и сега за сега е ок. Приметувам ИМА onedrive, defender и медиа центар итн...
Дали е тоа нормално?
Што знам. Колку луѓе знаеш што им откажал бекап дискот? А колку луѓе знаеш што им откажал Гугл драјв или Дропбокс?Едноставно не сум од луѓето што сакаат сопствени работи, фајлој, слики, you named it... да биде на некојси ''облак'' (читај компјтуер од некој друг). Не дека на некој му дошло до моите податоци ама поубо, посигурно и побезбедно ми е да чувам на backup диск.
Од кое Iso ја инсталира LTSB можи линк?Ја инсталирав LGBT верзијава и сега за сега е ок. Приметувам ИМА onedrive, defender и медиа центар итн...
Дали е тоа нормално?
Пуштив да инсталира апдејти и ми се појави ова
we couldn't complete the updates undoing changes won't turn off your computer
И сеа лаптопот не се вклучува. Како да го средам ова?
Тука ти е линкот од МЕГА, во постот од Chicco што го цитирав.Од кое Iso ја инсталира LTSB можи линк?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Изгаси го од Startup преку Task Manager или удри му UninstallКако да го исклучам засекогаш Microsoft OneDrive setup процесот во позадина што се стартува и јаде CPU...?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Вчера инсталирав апдејтот. Траеше околу 15 минути на 4,7GHz quad Core i Samsung 840PRO. После тоа не забележав никакво успорување како сто сугерираше некој дека треба да се очекува. Си пичи нормално брзо,.
А зошто да има успорување?
For the record: последниот пат кога еден компјутер се убрза неочекувано многу, после некој диск бенчмарк, во SMART се појавија стотина Reallocated Sectors хахаххаха. Он бил бавен зошто работел error correction. После бенчмаркот ги означил како reallocated и си продолжи да работи али бајаги побрзо. Цркна после месец дена хахахахаа.@Astro кај мене со апдејтов лаптопов е значително побрз од претходно. Зборам за HDD, не SSDсо направена свежа инсталација.
Можеш со KMSpico да активираш, но пази од кај го симнуваш, од непроверени сајтови секогаш инсталира и кинески адвери, па и вирус некој посериозен.Дечки,
Никогаш го немам правено ова, па да прашам за помош.
Имам едно лаптопче пред мене (не е мој) со Windows 10 Enterprise кој не е активиран, и девојчето вика дека и се појавува порака дека треба да се активира.
Одам на Activate и добивам порака со црвени букви 'Windows can't activate. Try again later.'
Гледам веќе има некој Product Key.
Чаре ?
Се мислам да инсталирам Windows 10 Home, оној што е со бесплатен Digital Licence.
Фала момче.Можеш со KMSpico да активираш, но пази од кај го симнуваш, од непроверени сајтови секогаш инсталира и кинески адвери, па и вирус некој посериозен.
Друга варијанта е легално да се купи ОЕМ Клуч од ибеј (5-7$) зависно од која верзија се избере. Ти стига на меил одма и можеш да го замениш тој со нов.
Би требало со KMSpico да работи, пробај повеќе пати акп не работи веднаш.Фала момче.
Само што приметив, веќе има KMSpico 10.2.0 на компјутерот.
Само што прочитав темите низ форумов, па ќе пробам со активација или клуч од ОЕМ.
Не може со OEM да се активира Ентерпрајз верзија. Кочете малкуФала момче.
Само што приметив, веќе има KMSpico 10.2.0 на компјутерот.
Само што прочитав темите низ форумов, па ќе пробам со активација или клуч од ОЕМ.
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден