Прво мораш да провериш дали имаш Click to run или Windows installer верзија па понатаму да бараме чаре.Тука ќе прашам
еј фала ти од овде се инсталираа.
Мојот линк е само за proofing. Тоа твоето accessory pack ваљда содржи и други дополнителни работи.е што е разлика од мојот линк зошто нејќеше?
пробај од teamosНекој линк за исо од RS4 ? Симнувам од Gеneration2 како и обично ама многу споро оди за некое чудо :/
Кај мене со SSD му требаат некои 10тина секунди за рестарт.Дали се случува и кај други после fall creators апдејтот пред пола год и meltdown/spectre exploit апдејтите рестартот да се успори многу?
Дури до 2мин некогаш трае рестартот со SSD.
Booting од power off состојба (со fast boot enabled) трае 2-3 секунди.
Да, јас форматирав пред недела дена, добиваш windows 10 home преку windows media creation tool.Момци дали уште трае можноста за free upgrade од Win 7 на Win 10?
последно што читав е крај на април или почеток на мајдо кога е одложен тој spring update?
имало многу БСОДс
Пиратска игра?Имам проблем со WI-FI'то... 300 работи пробав нејќе да се оправи. Секогаш кога ќе пуштам игра се гаси WI-FI'то. Или уопште неможам да го видам или unable to connect ми вика.
А си има интернет кај што е поврзано со кабел.
Пиратска игра?
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден