The Geek Boy
user
- 9 август 2018
- 1.172
- 477
Овие, плус Ratio 4:3. Добри се или имаш алтернативни и подобри?Без трипод ништо. Во GCAM темата постирај подесувања за astro кои ти се.
За Mi A3 или за CC9e?
Ајде @psyside
Братучед ми земал Redmi Note 8T
Праќај тоа најдобриот gcam, да му кажам да си симне, и инструкции како.
На страна треба да се плати/тролаат со реклами кпга ке ставам даунлоуд.Гњави со глупости и не дава линк. Има некоја директна страна?
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
На страна треба да се плати/тролаат со реклами кпга ке ставам даунлоуд.
Помош?
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Друже, симни си ја и инсталирај слободно. Сафе фајлови се. Ако не ти се свиѓа право бриши, а чисато сумњам дека нема да ти се свиѓа. Најубаво е сам да си ја пробаш. Разликата ќе биде голема од дифолт камерата. Дури може и две апликации да се стават. По препорака на еден индиец од јутуб инсталирав две кои не си сметаат една на друга, а имаат по некоја ситна разлика у сетинзите.Некој да тестирал Gcam на Redmi Note 9 Pro?
За нијанса е ептен малце по светла на Gcam.Епа ете ти, далеку подобар е GCAM.
За нијанса е ептен малце по светла на Gcam.
Да приметив али реално не е нешто wow разликата,од обичната шток камера и gcam бар на овој модел RN9PНе е за светлост него детали, мавни макс зум доле кај штрафот.
овој го симнавНема бар на овој, сите имаат иста камера. Кој GCAM е?
Разликата е голема, пробај нешто со текстура да сликаш во темни услови.
![]()
Parrot043: MGC_7.4.104_Parrot043_v5.apk
Download MGC_7.4.104_Parrot043_v5.apk by Parrot043.www.celsoazevedo.com
HDR + enhanced on
HDR E frames 25
да да подесив како што пиша.Подеси како што пишав?
Нема шанси да се идентични. И јас гледам на горната слика скоро исто со Stock и со таа GCam што си ја симнал.да да подесив како што пиша.
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден