Software
lurker
- 15 август 2007
- 591
- 357
Татко ми и брат ми имаат броеви на ВИП и им истекоа договорите на една сметка се двата броја на стари тарифи уште од ОНЕ. Сега во салон ни викаат имате субвенција 8000 денари ако останат на истите тарифи и за да одберете нов телефон гледајте ги цените само на уред на нивната веб страна. Некако многу скапо ми испаѓаа сите телефони дури и за скапан алкател U5 требаше да доплатиме 1000 денари. Им пишав на Facebook на ВИП следнава порака: Во кој случај важат цените кои ви се на вашата веб страна каде стои полето цени за посебни понуди еднократно? За 10 мин добив одговор тие се цени кога обновувате договор и ви следува субвенција од таа цена се одзема субвенцијата.
Во салон едно кажуваат на социјалнава мрежа добив сосема друг одговор.
Друго нешто што приметив дома најдов каталог од ВИП октомври - ноември 2017 година таму стои LG K4 2017 телефонот само уред пишува 8,500 денари. Пред 2 месеци на страната од ВИП само уред беше 10,000 денари сега е намален на 9,500. АЛОООООО лоповии едни цените на телефоните паѓаааат а не одат нагореее.
Во салон едно кажуваат на социјалнава мрежа добив сосема друг одговор.
Друго нешто што приметив дома најдов каталог од ВИП октомври - ноември 2017 година таму стои LG K4 2017 телефонот само уред пишува 8,500 денари. Пред 2 месеци на страната од ВИП само уред беше 10,000 денари сега е намален на 9,500. АЛОООООО лоповии едни цените на телефоните паѓаааат а не одат нагореее.