Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Винсат

Mario Markovski

hello world
29 ноември 2018
80
106
Ме интересираше да прашам дали некој користи оптика од винсат. Има покриеност само во бутел / радишани Скопје, Виница и Кратово. Цените им се доста евтини за оптика како што гледам. Ако некој има искуство добро лошо нека каже.

Испратено од JNY-LX1 преку IT.mk форум апликација

Nostradamus

hello world
23 мај 2017
69
65
Скопје
Јас имам лично искуство со нив година плус. На почеток ги фалев али после тоа им се сруши и услуга и квалитет. Вака.

Со винсат бев од прошлата година Јули-Јуни месец, бев меѓу првите што се префрлија кај нив. Дојдоа инсталираа за два дена, супер услуга и брзо си ја завршија работата. Интернетот беше како advertised 80/80 до некаде Февруари/Март од оваа година све беше ок, после тоа знаеше да ми снема интернет со денови. Комуникација со нив "Да, да знаеме работиме" имам разбирање и јас, но да немам интернет 3-4 дена во период каде што СИТЕ работиме од дома? Нон-сенс ми е.

Понатамошно, одкако ја оправија ситуацијата не-можам да пристапам на одредени сервери во странство. Сервери кои што се отворени и ЗНАМ дека работат како што треба. Им се јавив да прашам, зошто ми треба за работа, добив одговор да "Пуштам мејл" тој мејл со сите ИП адреси, го пуштив - поминаа 2 месеца од тогаш, се кладам дека сега (Доколку не ме исклучиле) да пристапам на серверот СЕУШТЕ нема да можам да добијам сигнал од него.

Тоа се само моите 10 денари. За телевизија (Која што никад не сум ја уклчил, повеќе домашните) е ОК.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно