Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

ТнТ Ћирилица, пресловљивач

токси

read-only
4 септември 2007
8
0
Поздрав.
Нов сам на "оваја" форум и ево да вам претставим један мој програм :)
Зове се ТнТ Ћирилица и служи за пресловљавање текста и интернет страница између ћирилице и латинице.
Програм је пре неколико дана био претстављен у ТВ емисији "Интерфејс" у Србији. На сајту те емисије је објављен опис програма, па ако вас интересује:
http://www.interfejs.tv/tekst.asp?id=253&b=9

Изглед екрана:
cirilicapngsx5.png

Како вам се чини? :pPP

M

Mr.Alien

Гостин
1. Пре свега, добро нам дош'о.
2. Како си сазнао за овај форум?
3. Програм је ОК, али не поддржава пар специфичних македонских слова (оних које нема у српској азбуци). Постоји ли опција за убацивање истих?

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
Вакви конвертори EN-MK има многу. Имав и јас направено едно време кога ми требаа многу текстови.

токси

read-only
4 септември 2007
8
0
Он је сазнао давно још кад је био у Митровици Сремској, у временом кад су се... :ligavenje: Абе ајде :rolleyes:

токси, велком :spienje:

Није :) За форум сам сазнао преко гугла, другарица ми има македонско презиме - Ђорђиевски - па сам тражио њено презиме на нету и случајно сам добио и адресу овог форума. :bravo:

Хвала за добродошлицу :baknezh:

токси

read-only
4 септември 2007
8
0
Говори српски да те цео све бомбардује :-D

Извини, не знам Македонски да пишем(али могу да схватим шта Ви пишете на Македонском) па зато пишем на Српском језику.

Hope you understand me ;-)

D

Администратор
31 март 2007
4.084
4.291
www.aqtos.com
Говори српски да те цео све бомбардује :-D

Извини, не знам Македонски да пишем(али могу да схватим шта Ви пишете на Македонском) па зато пишем на Српском језику.

Hope you understand me ;-)

Секој нека пишува на кој јазик сака, главното е дека се разбираме.

Престанете со националистички коментари.

igorkrst

hello world
13 јули 2007
400
1
Није :) За форум сам сазнао преко гугла, другарица ми има македонско презиме - Ђорђиевски - па сам тражио њено презиме на нету и случајно сам добио и адресу овог форума. :bravo:

Хвала за добродошлицу :baknezh:

Ђорђиевски...тешко нешто да ти извади на Македонски зашто во Македонскиот јазик нема „Ђ“. Да пробаш Ѓорѓиевски или Георгиевски...е тек тогаш ќе добиеш се и сешто :))
Се шалам. Ѓорѓиевски е често презиме во МК па тешко дека ке најдеш тоа што ти треба.

Поздрав

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно