Има во Неготино, околу 5Зошто нема доставувачки ?
Има во Неготино, околу 5Зошто нема доставувачки ?
Има огласи кои го прават ова, бизнис си прават еднаш купил, пробал на свој волан и одма оглас.Ima nekoj vakvo nesto praveno na svojot volan? Погледнете го атачментот 158239
не, зависи од производ и репутација, колку си пријавил проблеми ана колку нарачкиСамо еднаш имаш право да ти рефундираат без да го вратиш продуктот ако е штетен или слично, така? Потоа за секој нареден макар и ситница треба да ги враќаш за да добиеш рифунд?
Не, добиваш рефунд ако убаво им објасниш дури и за 2 производи во една нарачка, секако ако се ѓубре според квалитет, а и изгледот не е тоа што е на сликите, најчесто едно сликаат или користат од друго место слики, а друго испраќаат.Само еднаш имаш право да ти рефундираат без да го вратиш продуктот ако е штетен или слично, така? Потоа за секој нареден макар и ситница треба да ги враќаш за да добиеш рифунд?
како да земам кола а да не ја платам?Како да направам поврат на пари а да не враќам производи? Има рефундација ама ми бара да го вратам производот.
Мајка ми купила фустани незнаејќи дека ќе е материјалите се лоши.
Дали ако се враќа мора да е во поштата/ курирската фирма што ти го доставила или може во било која?
Не барај си беља, на крај ќе останеш и без пари и без производКако да направам поврат на пари а да не враќам производи? Има рефундација ама ми бара да го вратам производот.
Дали ако се враќа мора да е во поштата/ курирската фирма што ти го доставила или може во било која?
Па ако материјалот на фустаните се лоши тогаш врати ги. Што ќе ти е?Како да направам поврат на пари а да не враќам производи? Има рефундација ама ми бара да го вратам производот.
Ама не ми е доставено од ELS или тоа нема врска?Па ако материјалот на фустаните се лоши тогаш врати ги. Што ќе ти е?
Доставата за враќање ништо не ја плаќаш, бесплатна е преку елс. Имаш таму на Теми следи чекор по чекор ќе дадат налепница за враќање и ќе ги покажеш на шалтер во елс.
Добро де мислев барем дел од сумата да ми вратат макар и малку било.како да земам кола а да не ја платам?
Nothing wrong with that . Ќе плати Рику иљадарче - зошто да се малтретира сеа по ладново да везеИма огласи кои го прават ова, бизнис си прават еднаш купил, пробал на свој волан и одма оглас.![]()
Нема врска тоа дали е доставено со елс. Они имат соработка со елс за секоја пратка која треба да се врати да иде преку нив. Пишеш им на temu customer support дека сакаш да вратиш паќетот, и ти дадат return label со бар код за скенирање кај елс. Спакувај убаво пратката како што е било во оригинално пакување и одиш во ЕЛС да вратиш. На крајот добиваш поврат на парите од кога ќе ги проверат пакетите дека е се во ред со нив.Ама не ми е доставено од ELS или тоа нема врска?
Мислењето е автоматски споено:
Добро де мислев барем дел од сумата да ми вратат макар и малку било.
Скоро цела година носат за тему.Откога почнаа Карго да носат пратки од Temu?
Нешто се закрчи со Тему работава?
Имам направено пратка на 30 јануари, сеуште не е ни испратена.
Немам pre-orders во нарачката.
Ima nekoj vakvo nesto praveno na svojot volan? Погледнете го атачментот 158239
Исто. Можам да потврдам позитивно искуство.Ima nekoj vakvo nesto praveno na svojot volan? Погледнете го атачментот 158239
Го имам јас уште пред 4 години ама од Али, но брзо се „лупи“ горниот слој, не знам дали 1,5 година помина, а колата се користи за нормални потреби (не сум таксист).Ima nekoj vakvo nesto praveno na svojot volan? Погледнете го атачментот 158239
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
SSD M.2 256GB KINGFAST F8N NVMe , 1.988/1.522MB/, KF2321DCS25BF-256
3.370,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
MB 1200 H510M H2/M.2 SE ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, VGA,HDMI, PCIex16, PCIex1, 4xSATAIII, 1xM.2, 4xUSB 3.2 Gen1, 2xUSB 2.0, 7.1 Channels, H510M-H2/M.2 SE
4.200,00 ден