Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Temu

Lokomotiva

hello world
10 јуни 2018
212
117
Друштво некои искуства со ова? Дедо ми ми кажува на канал 5 видел нешто слично за 3000 викам чекај да видеме Тему битно е само да е на батерија па ме интересираше дали може човекот да помине поевтино/ подобро од ова. Ви благодарам однапред
Играчка за деца. Додади уште две и купи си нормален вап со 3х појак притисок, ем на струја.

Riku

lurker
27 ноември 2021
573
251
Друштво некои искуства со ова? Дедо ми ми кажува на канал 5 видел нешто слично за 3000 викам чекај да видеме Тему битно е само да е на батерија па ме интересираше дали може човекот да помине поевтино/ подобро од ова. Ви благодарам однапред

Site majstori sto gi znam cistat klimi so vakvi pistoli. Na plan sum da nabavam vo idnina eden vakov za da si ja cistam sam klimata a i za kola perenje ne e los.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.670
3.755
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Како да ги контактирам умрениве ВИП пошта? На броевите вчера никој не се јави, на нивниот сајт ништо нема информации.
Нема локација Струга или Охрид а требало од кај нив да ја подигнам пратката

Атачменти

• vip1.jpg
    vip1.jpg
    57,8 KB · Прегледи: 54
  • vip2.jpg
    vip2.jpg
    18,2 KB · Прегледи: 53

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.758
6.459
SK
Има некој начин да се контактира продавач преку платформата?
Многу штури им се спецификациите а често немаат наведено точно што доаѓа со производот. Ајде кога има слики од купувачите, ама кога нема чиста лотарија излегува работава. Посебно пошто со сликите некогаш наведуваат на нешто што не доаѓа со купеното.

jassumzoran

read-only
17 ноември 2016
4
5
Како да ги контактирам умрениве ВИП пошта? На броевите вчера никој не се јави, на нивниот сајт ништо нема информации.
Нема локација Струга или Охрид а требало од кај нив да ја подигнам пратката
Охрид има кај школото Христо Узунов

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.213
2.643
овие buds слушалкиве панасоник, хп и слични брендови им се реални или копии некои? Вака ценовно се многу ефтини, ми фатија око некои.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.670
3.755
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
25 ноември 2014
1.531
1.961
Скопје
Isak Keyten's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4460 Processor 6M Cache, 3.20 GHz Haswell 22nm Technology
Motherboard
ASUS H81M-K (SOCKET 1150)
Storage
Samsung SSD 850 PRO 120GB
PSU
Thermaltake TR2 Bronze 700W
RAM
Kingston HyperX DDR3 16GB 1600Mhz Dual-channel
Video card
ASUS AMD Radeon R9 280x 3072MB
Mouse
Logitech G603 LIGHTSPEED
OS
Windows 10 :(
овие buds слушалкиве панасоник, хп и слични брендови им се реални или копии некои? Вака ценовно се многу ефтини, ми фатија око некои.
и да се леџит (а 99% сум сигурен дека не се) ако се пре ефтини ќе бидат треш :)
купи си анкер/qcy/earfun или нешо слично за 20-30$ и не си ги мачи ушите

389mk

hello world
16 јануари 2020
280
306
Точно десет дена, пратка од тему денеска ми стаса преку viapost браво.
До дома курирот ми ја достави.
Order Submitted
May 27, 2025, 5:12 pm

Стигна денес, значи 7 дена некаде. Дури и предвидено најрано пристигање им беше 5 јуни наведено.

28 ноември 2014
1.224
820
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Order Submitted
May 27, 2025, 5:12 pm

Стигна денес, значи 7 дена некаде. Дури и предвидено најрано пристигање им беше 5 јуни наведено.
И мојата пратка денес/утре очекувам да стигне со тој датум е.
Стварно е брзо.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Виа пост најбрзи излегоа во последно време!
Пратки од 24-25ти нарачани вчера ми ги донесоа(иако немаат база) а исто други пратки преку ЕЛС, сеуште дремат на царина.

П.с гледав soldering iron station, со рачка за лемење и пиштол на топол воздух, дали некој има нарачано?

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.689
3.325
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Не знам дали е проблемот Скопје, најверојатно тоа ќе да е со оглед на тоа што пола Македонија е тука. Еден случај неповрзано со Тему (ама ќе го поврзам некако).

ЕЛС Гостивар работат топ, пратките стигаат брзо, па мислам дека некако побрзо оди распределувањето по градови наместо распределувањето по Скопје штом ќе пристигне пратката во главниот ЕЛС магацин, или едноставно немаат капацитет за во Скопје целосно да ги опслужат (најверојатно ќе да е ова).

Имам нарачка преку Ананас (пишав тука) и се јавив повторно денес во Ананас, таа ми вели: „Па ова веќе требаше да биде доставено“ (добро утро сестро, си велам на паметов). Доставата треба да ја изврши ЕЛС за што и беше платено во самата нарачка (поголем производ), и денес најверојатно нема да бидне ништо со ова.

Ова го споделувам чисто како инфо.

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Не знам дали е проблемот Скопје, најверојатно тоа ќе да е со оглед на тоа што пола Македонија е тука. Еден случај неповрзано со Тему (ама ќе го поврзам некако).

ЕЛС Гостивар работат топ, пратките стигаат брзо, па мислам дека некако побрзо оди распределувањето по градови наместо распределувањето по Скопје штом ќе пристигне пратката во главниот ЕЛС магацин, или едноставно немаат капацитет за во Скопје целосно да ги опслужат (најверојатно ќе да е ова).

Имам нарачка преку Ананас (пишав тука) и се јавив повторно денес во Ананас, таа ми вели: „Па ова веќе требаше да биде доставено“ (добро утро сестро, си велам на паметов). Доставата треба да ја изврши ЕЛС за што и беше платено во самата нарачка (поголем производ), и денес најверојатно нема да бидне ништо со ова.

Ова го споделувам чисто како инфо.
ЕЛС се попара!
Сакаат премногу да работат а немаат капацитет и не им се дава пари изгледа :)
Секаде е тој проблем не само Скопје.
Јас претходно имав пишано погоре, повеќе од 2 недели пратките им дремеа негде немаше кој да ги достави.
Исто имав испратено пратки на повеќе локации во Македонија, им требаше +14 дена за да им достават и +10 дена да вратат одкуп.
Немаат курири, немаат возила и веројатно ги извисуваат со пари локалните соработници кој имаат отворено хабови.

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Добро ова рекламиве за Тему на социјалниве мрежи стварно се реални? Некој глупи реклами излегуваат на македонски за таблети 0 денари :LOL:

Lokomotiva

hello world
10 јуни 2018
212
117
Добро ова рекламиве за Тему на социјалниве мрежи стварно се реални? Некој глупи реклами излегуваат на македонски за таблети 0 денари :LOL:
Обично им се акции за гратис производи или кредит бек (врзани со определена сума).. ако ги немаш искористено, пробај.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.670
3.755
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

Optipro

lurker
5 мај 2021
618
465
Овие им се општи броеви и не се само за Скопје. Мене ми се јавија од 075/228-588 за подигање пратка (Струга)
Phone: 075/228-588 075/228-538
Email: [email protected]
И да, ВИП пошта се најкрш пошта кај нас :)
Реално гледано кај нас сите се крш, без исклучок!
На сите главна дејност им е ,,генерирање на профит " а не вршење на поштенски услуги.
П.с овие ВИП се лидери, со Југо 55 ка носат пратки :)

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.477
2.924
На сите главна дејност им е ,,генерирање на профит " а не вршење на поштенски услуги.
Бравос за југцето, чим сеуште се држи :)

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.670
3.755
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
До сега само ВИА пост ми ја донеле пратката, елс и ВИП морав да одам кај нив в база :)

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.758
6.459
SK
1749033136759.png

Купон 300 од 600, aма мора да се направи плаќање за барем 600 ден за да е можна трансакцијата. Значи реално купонот е 300 од 900. Исто е со купонот 300 од 300, реално се добива 300 од 900... Тоа се 33% попуст, а со кешбек добиваш барем 50%.

Не може ни да се комбинираат купони со кешбек промоција. Не може ни да се додаде на постоечка нарачка после направено купување. Дрндаат нешто за excess packaging waste a минути претходно веќе имаш постоечка нарачка (во која можат да го додадат купувењето со купон).

Практично купоните се неисплатливи. Како што и другите кажаа поназад, ама ете да потврдам.

1749032946084.png

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Обично им се акции за гратис производи или кредит бек (врзани со определена сума).. ако ги немаш искористено, пробај.
Често гледам на Тему производи ама никако да одлучам да нарачам нешто. Еднаш ми излезе за бесплатно мислам три беа производи од тоа што сум барал и гледал , се мислев што да одберам зошто имав и глупости што сум гледал чисто да видам што се се нуди таму и не го искористив брзо помина времето за избор. Секоја недела последно време ми дава да вртам тоа тркалото, за кредити

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.477
2.924
Често гледам на Тему производи ама никако да одлучам да нарачам нешто. Еднаш ми излезе за бесплатно мислам три беа производи од тоа што сум барал и гледал , се мислев што да одберам зошто имав и глупости што сум гледал чисто да видам што се се нуди таму и не го искористив брзо помина времето за избор. Секоја недела последно време ми дава да вртам тоа тркалото, за кредити
Избегнувај го тркалото, најбескорисно е.
Попрактично корисни се понудите кога имаш во понуда попуст од 50 (или икс)% на некој производ, или пак друг начин на попуст со, да речеме 60 (или 70)% поврат на средства од вкупната сума на производите што ќе ги купиш сега.
Опишувавме подетално наназад, да не се повторувам, овде имаш искуства:
Temu

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно